Ελένη Μενεγάκη: Χωρίς εσώρουχα η Έλενη! (ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ)

Είχε κάνει γυμνή φωτογράφιση όταν ήταν έφηβη

menegaki

Ότι κι αν κάνει, όπως κι αν το κάνει πάντα θα προσελκύει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και ιδιαίτερα των πιστών θαυμαστών της, που δεν την αφήνουν στιγμή από τα μάτια τους…ούτε φυσικά κι εκείνη από τα δικά της! Η Ελένη Μενεγάκη έχει μία αμεσότητα όταν απευθύνεται στο κοινό της, κρατώντας όμως και τις αποστάσεις της…

Τα τελευταία χρόνια δείχνει να απελευθερώθηκε λίγο παραπάνω, αλλά η σχέση εμπιστοσύνης που έχει αναπτύξει με τους τηλεθεατές είναι μοναδική!

Μοναδική άλλωστε είναι και η Ελένη, που χρόνια τώρα συντροφεύει, τα πρωινά μας ή τα μεσημέρια μας, εξαρτάται σε ποια ζώνη παίζει… Όπου και να “παίζει” όμως ένα είναι σίγουρο, ότι κάνει κάτι εξαιρετικά μοναδικό…

Με τον αέρα της “βασίλισσας” καθηλώνει τους τηλεθεατές με εμφανίσεις “φωτιά” (δείτε την εδώ σε εκδήλωση χωρίς σουτιέν), γιατί γνωρίζει καλά το τηλεοπτικό παιχνίδι, και καθόλου μα καθόλου τυχαίο δεν είναι, πως όποιο βίντεο ή απόσπασμα της εκπομπής της αναπαραχθεί και “ανέβει” στο διαδίκτυο, ακολουθεί συνήθως και τα νούμερα τηλεθέασης…δηλαδή χτυπάει κόκκινο.

Ένα όμως βίντεο της Ελένης είναι αυτό που ξεχωρίζει και εντάσσεται στη σφαίρα του θρύλου και της ιστορίας και μετράει πάνω από 1.000.000 προβολές.

Η Ελένη, στη διάρκεια του χρόνου (αυτού που απλά την προσπερνάει χωρίς να την αγγίζει) δίνει ρεσιτάλ πιπεράτων και πικάντικων εμφανίσεων, με ή χωρίς εσώρουχο κι όπως είναι φυσικό και αναμενόμενο το συγκεκριμένο έχει σπάει…σπάει τα κοντέρ!

Το ιστορικό βίντεο της Ελένης Μενεγάκη

Είχε κάνει γυμνή φωτογράφιση όταν ήταν έφηβη

Η Ελένη Μενεγάκη είναι ένας άνθρωπος που κυνηγούν οι φωτογράφοι από όταν πρωτοεμφανίστηκε στο τηλεοπτικό τοπίο, μέχρι και σήμερα. Η Ελένη Μενεγάκη έχει τα ωραιότερα μπλε μάτια της ελληνικής τηλεόρασης, σεξ απίλ, βλέμμα που μαγνητίζει τον ανδρικό πληθυσμό και τόσα άλλα που την κάνουν αυτό που είναι σήμερα.

Αν και μητέρα τεσσάρων παιδιών, πάντα θα παραμένει σταθερά στην κορυφή της πυραμίδας των πιο ωραίων Ελληνίδων γυναικών. Εμείς κάνουμε ένα flashback στις πιο hot φωτογραφίες της παρουσιάστριας…

Αξέχαστες φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη

Κωνσταντίνος Αργυρός: Πατέρας για πρώτη φορά ο τραγουδιστής;

Η Γη Της Ελιάς spoiler: Μπορεί ο Δημήτρης και ο Ανέστης να έχουν αποδείξει πως η συνεργασία τους αυτή είναι δυνατή, όμως όλα θα ανατραπούν για ακόμη μια φορά.