Η Ελένη Μενεγάκη αποκαλύπτει: Η μεταμόρφωση των μεσημεριανών με την άφιξή της

«Αν δεν είχα πιεστεί, δεν θα είχα κουνηθεί από την πρωινή ζώνη», λέει η Ελένη Μενεγάκη.

Η Ελένη Μενεγάκη μίλησε σήμερα για την απόφασή της να μετακινηθεί από την πρωινή στη μεσημεριανή ζώνη πριν από χρόνια, στον Άρη Καβατζίκη κατά τη διάρκεια της εκπομπής της.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια δήλωσε: «Δεν σημαίνει τίποτα μία ζώνη, από το τι άλλο παίζει σε αυτή τη ζώνη. Οι πιέσεις με ώθησαν να λάβω αυτή την απόφαση. Και, γνωρίζοντας τα δεδομένα, αποφάσισα να μετακινηθώ στη μεσημεριανή ζώνη.»

Παρόλα αυτά, η παρουσιάστρια αναφέρει πως ήταν σωστή η επιλογή της, αφού οι εκπομπές αλλάζουν και εξελίσσονται με τον καιρό. «Από τότε που μετακίνησα στη μεσημεριανή ζώνη, είχαμε αλλαγές στα πρωινά και στα μεσημεριανά προγράμματα. Και εγώ κατάφερα να φέρω αλλαγές στην μεσημεριανή εκπομπή μου. Λοιπόν, το έκανα και ήταν σωστή επιλογή. Τώρα όμως, δεν γνωρίζω τι θα συμβεί με τις ζώνες και ποιες άλλες αλλαγές θα υπάρξουν», εξήγησε η Ελένη Μενεγάκη.

Με αυτά τα λόγια, η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε τον λόγο που άλλαξε ζώνη και πώς η πίεση την έκανε να λάβει μια τόσο σημαντική απόφαση για την καριέρα της. Η εξέλιξη και οι αλλαγές αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της τηλεοπτικής βιομηχανίας και η Ελένη Μενεγάκη είναι ένα ζωντανό παράδειγμα αυτής της συνεχούς διαδικασίας.

Written by admin

Το ακριβότερο μπέργκερ που έχεις δει: Τι τιμή έχει;

Emilia Vodos: Η εντυπωσιακή εμφάνισή της στη Μύκονο με το εκθαμβωτικό ντεκολτέ της