Η Ελένη Φιλίππα μιλάει για την πιθανή επιστροφή στην τηλεόραση: «Αν συνεχιζόταν το “Κωνσταντίνου και Ελένης” ίσως να έμενα στο σπίτι»

«Τα λεφτά ήταν πάρα πολύ καλά τότε», λέει η Ελένη Φιλίππα.

Η Ελένη Φιλίππα μίλησε για τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης», σε μια συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» με τον Αντώνη Λαγουδάκη.

«Τα χρήματα στο “Κωνσταντίνου και Ελένης” ήταν πολύ καλύτερα, πολύ καλύτερα σε όλα τα επίπεδα. Αν συνεχιζόταν η σειρά, μπορεί και να έπαιρνα σπίτι, αλλά με δάνειο. Αισθανόσουν ότι πραγματικά, εκτός από το ότι μπορείς να ζεις πάρα πολύ καλά, είδες τη δυνατότητα να κάνεις και μια μεγαλύτερη αγορά», ανέφερε η Ελένη Φιλίππα.

Σχετικά με το ενδεχόμενο ενός remake, η ηθοποιός τόνισε: «Δεν ξέρω αν θα ήθελα να γίνει remake, αλλά σίγουρα θα ήθελα να συνεχιστεί τότε. Αυτό που ειπώθηκε, να πάει και σε τρίτη σεζόν, φοβήθηκε περισσότερο η Ελένη Ράντου, ότι θα ταυτιστούν με τους ρόλους. Κανείς όμως δεν φανταζόταν ότι μετά από 23 χρόνια η σειρά θα συνεχίζεται ακόμα».

Η συζήτηση αυτή φέρνει στο φως τη σημασία που έχει η οικονομική ασφάλεια στον καλλιτεχνικό κόσμο και πώς οι συνθήκες εργασίας μπορούν να επηρεάσουν τη διάθεση και τις επιλογές των επαγγελματιών του χώρου. Ελπίζουμε να δούμε περισσότερες συζητήσεις σε αυτό το θέμα για να διασφαλιστεί η σταθερότητα και η ευημερία όλων των εργαζομένων.

Written by admin

Ανεκδοτάρα με διαγωνισμό: Το κουνέλι και η ΕΛ.ΑΣ.

Ορφέας Παπαδόπουλος: Όταν ξεκίνησα να πρωτοασχολούμαι με τα τατουάζ, ήθελα να πάρω μια απόσταση από το θέατρο