Η Έλενα Χριστοπούλου αποκρίνεται στον Νίκο Μουρατίδη: Η αξία των σκουπιδιών είναι υποκειμενική

Ακόμη και όταν ήμουν παιδί, δεν έκανα ποτέ αυτή την κίνηση με το δάχτυλο στο στόμα που έκανε μπροστά στις κάμερες. Προσωπικά δεν έχω χαρακτηρίσει κανέναν άνθρωπο trash.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό DownTown Κύπρου ο δημοσιογράφος Γιάννης Χατζηγεωργίου, η Έλενα Χριστοπούλου, κριτής του TV Queen, ανταποκρίνεται σε επικριτικά σχόλια που ακούστηκαν με τη συμμετοχή της στο ριάλιτι του ΟΡΕΝ, καθιστώντας σαφή τη θέση της σχετικά με την απόφασή της να συμμετάσχει σε αυτό.
“Ο κόσμος αποζητά τα ψυχαγωγικά προϊόντα, τη στιγμή, τη διαδρομή, το χρονικό πλαίσιο, την εποχή. Παρατηρώ, ωστόσο, ότι ο κόσμος αγάπησε το TV Queen στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά δεν το αγάπησε τηλεοπτικά. Αυτό που βιώνω έξω, το έχω ζήσει και από το GNTM. Ο κόσμος με σταματάει, με ρωτά για τα κορίτσια”, δηλώνει η Έλενα Χριστοπούλου.
“Από την άλλη, θεωρώ την επίθεση που δέχεται το πρόγραμμα πολύ υποκριτική, ιδιαίτερα από την τηλεόραση. Είναι μια τίμια προσπάθεια, χωρίς έκθεση των ατόμων, με τα κορίτσια να έχουν διάλογο με ανθρώπους που έχουν παρουσία στην τηλεόραση και διαθέτουν πορεία. Δεν βρίσκω καμία αμφιβολία σε αυτό το σενάριο”, επισημαίνει χαρακτηριστικά.
“Αισθάνομαι πολύ άνετα σε κάθε περίσταση που δίνω το χέρι μου για να είμαι παρούσα. Είναι εύκολο να προδίδεις κάτι όταν δεν είναι το trend από την αρχή και με την πρώτη δυσκολία να μην το υποστηρίζεις. Δεν είμαστε ούτε στο Harvard, ούτε η ελληνική τηλεόραση είναι το BBC ή το CNN για να έχουμε όλα αυτά τα “υψηλά” πρότυπα και το υψηλό τόνο. Ας είμαστε ρεαλιστές”, υπογραμμίζει η Έλενα Χριστοπούλου για τα επικριτικά σχόλια.
Ο Νίκος Μουρατίδης αναφέρεται με κριτική διάθεση στο TV Queen: “Αθλιο πρόγραμμα, ακατάλληλη παρουσιάστρια, ακατάλληλοι κριτές”.
“Στον κόσμο μου, δεν υπάρχει η έννοια του “trash”. Ακόμη και όταν ήμουν παιδί, ποτέ δεν έκανα αυτή την κίνηση με το δάχτυλο στο στόμα προκειμένου να εκφράσω αποστροφή για κάτι και να δείξω ότι “με αηδιάζει”. Προσωπικά, ποτέ δεν χαρακτήρισα κανέναν άνθρωπο, ούτε κάποια ομάδα ανθρώπων, ως trash.
Για μένα, τα “σκουπίδια” είναι μόνο αυτά που πετάω στον κάδο των αχρήστων ή έξω από το σπίτι μου, τίποτα άλλο δεν είναι “σκουπίδι”, πόσο μάλλον οι άνθρωποι. Δεν μπορώ να αντιληφθώ αυτή τη λογική, γιατί δεν την κατανοώ, δεν είναι μέρος της ζωής μου, ούτε του τρόπου που μεγάλωσα”, επισημαίνει η Έλενα Χριστοπούλου.

Written by admin

Πρόταση για την αναπαραγωγή των γλυπτών του Παρθενώνα από αρχαιολόγο

Ιάσονας Τριανταφυλλίδης αναφέρεται στην Καίτη Γκρέυ: Πόσα ακόμα μυστικά κρύβει;