Η εκρηκτική αποκάλυψη Παύλου και Πυράκη: Το μυστήριο του Σολωμού και της Αλευρά

Το podcast της Μαρίας Σολωμού φιλοξενεί τον Θανάση Αλευρά. Αν και δημοσιεύτηκε πριν από τρεις ημέρες, φέρει συζητήσεις που φαίνεται να πραγματοποιήθηκαν πριν τον διαγωνισμό της Eurovision… ή μήπως όχι; Στο Breakfast@star, η Ελένη Χατζίδου, ο Ετεοκλής Παύλου και η ομάδα τους αναλύουν και ανακαλύπτουν στοιχεία που υπονοούν ότι η εκπομπή ηχογραφήθηκε πρόσφατα.

“Καθώς ακούγεται,” λέει ο Θανάσης Αλευράς ότι θα συμμετάσχουν στη Eurovision, ενώ η Μαρία Σολωμού αναφέρει πως πρόκειται για μια συνέντευξη που έλαβε χώρα πριν φύγει ο κύριος Αλευράς, ένα μήνα περίπου πριν,” εξέφρασε η Ελένη Χατζίδου, ενώ πήρε τη σκυτάλη ο Ετεοκλής Παύλου: “Καταλήξαμε στο πότε είναι η Eurovision, πότε είναι το Πάσχα και το ότι πρόκειται να φύγουν. Κάπου χάθηκε η χρονική σειρά μεταξύ των χρόνων και κάπου χάθηκε ο χρόνος. Εισάγονται ερωτηματικά. Ένα μήνα πριν υπήρχε η εκπομπή της Μαρίας Σολωμού στο Youtube; Ξεκίνησε την εκπομπή με τον Αντώνη Ρέμο, αλλά είχε και τον Θανάση Αλευρά ή ήταν στα σκαριά και δεν τον αποκάλυψε εξωτερικά παρόλο που ήταν πολύ δημοφιλής προσωπικότητα. Το κρατούσε ενδεχομένως για να το ανακοινώσει ένα μήνα αργότερα.”

“Κάποιος ίσως τους είπε ότι δεν πρέπει να κάνουν δημόσιο εμφανίσεις εκτός του διαγωνισμού της Εurovision ή του Στούντιο 4,” συμπέρανε η Ελένη Χατζίδου με την Λιλή Πυράκη να αναιρεί τις παρατηρήσεις για τον χρόνο που πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη, αναφέροντας πως είναι σαφές πως δεν έγινε ένα μήνα πριν με βάση τον τρόπο που επικοινωνούν η Μαρία Σολωμού και ο Θανάσης Αλευράς: “Δεν είναι συνηθισμένο να πεις ένα μήνα πριν ότι δεν έχεις πρόθεση να συμμετάσχεις στη Eurovision όταν η δημόσια τηλεόραση σου αναθέτει κάτι τόσο σημαντικό. Φαίνεται σαν να γνώριζε ο κύριος Αλευράς το μέλλον. Απαντά σε όλες τις ερωτήσεις και μιλά σαν να μην έχει συμβεί κάτι για κάποιο λόγο. Θυμάμαι τον Θανάση Αλευρά να παραχωρεί συνεντεύξεις παλαιότερα και να εκφράζει πολύ διαφορετικές απόψεις για την προσέγγιση της Σάττι και του τραγουδιού, και ξαφνικά να μιλάει με εντελώς διαφορετικό τρόπο ένα μήνα αργότερα.”

“Φαίνεται σαν να προσπαθεί η Μαρία Σολωμού να αιτιολογήσει τον Θανάση Αλευρά. Τι κάνει, νιάου νιάου;” σημείωσε με τη σειρά του ο Κωνσταντίνος Ντάφλος.

“Υπήρχαν αρνητικά σχόλια για την παρουσίαση ένα μήνα πριν;” ρώτησε ο Ετεοκλής Παύλου. Η Λιλή Πυράκη πρόσθεσε ότι παρατήρησαν πως ανέβασαν πίσω από τις σκηνές υλικό χωρίς να ανακοινώσουν την επερχόμενη συνέντευξη και πως η Μαρία Σολωμού φορούσε τα ίδια μαλλιά στη συνέντευξη με μία προσωπική φωτογραφία που είχε ανεβάσει.

Πηγή: [Ειδήσεις Star](https://www.star.gr/lifestyle/celebrities/622414-den-bghkate-panw-sth-eurovision-eykola-apokalypsies-gia-th-dikhayologhsh-me-ton-san-aleyra)

Written by admin

Η Δέσποινα Καμπούρη εμφανίζεται ξανά στο Πάμε Δανάη: Πώς θα προσποιηθούμε ότι είναι καλά

Κατερίνα Λέχου: Δεν έχω κολλητή φίλη, δεν μου αρέσουν αυτού του είδους οι εξαρτητικές σχέσεις