Menu

Η έκπληξη του Κώστα Μαρτάκη με την απρόσμενη ερώτηση της Μπέττυς Μαγγίρα

Κατάλαβα ότι έφτασα σε ένα σημείο κορεσμού, ότι για να υπάρχω κάνω τα ίδια και τα ίδια. Με ανάγκασαν να αποσυρθώ και έτσι αποσύρθηκα. Την Κυριακή (30/6) το πρωί, ο Κώστας Μαρτάκης βρέθηκε στο φινάλε του «I Love ΣουΚού», όπου τραγούδησε για το κλείσιμο της σεζόν μαζί με τη Μπέττυ Μαγγίρα και τους συνεργάτες της. Λίγο νωρίτερα, μίλησε για την προσωπική και επαγγελματική του ζωή και δεν έκρυψε την αμηχανία του με μια ερώτηση που του έκανε η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1.

“Η εμπειρία μου στο θέατρο ήταν μαγική, αν και πολύ δύσκολη. Απαιτεί πειθαρχία και είναι σαφώς ένα ομαδικό άθλημα. Δεν μπορείς να προχωρήσεις μόνος σου και να αφήσεις πίσω τους υπόλοιπους. Μου θύμισε την αθλητική μου καριέρα στο μπάσκετ. Πέρασα πολύ καλά εκείνη τη χρονιά”, ανέφερε αρχικά ο Κώστας Μαρτάκης.

“Τα τελευταία χρόνια απομακρύνθηκα λίγο, ήταν δική μου επιλογή. Επέστρεψα στα MAD μετά από 8 χρόνια και ήταν εκπληκτικό. Δεν ξεκινάω από την αρχή, απλά είμαι πιο συνειδητοποιημένος”, απάντησε σε σχετική ερώτηση.

“Αισθάνθηκα ότι έπαθα έναν κορεσμό, ότι κάνω τα ίδια πράγματα και τα ίδια. Με ανάγκασαν να αποσυρθώ και έτσι αποσυρθηκα. Δεν είμαι τύπος που παραδίνεται όμως. Δεν θα σταματήσω να τραγουδώ εκτός αν… το κοινό σταματήσει να ενδιαφέρεται για αυτό που κάνω. Τότε θα πάω σπίτι μου και θα κάνω κάτι άλλο”, εξομολογήθηκε ο Κώστας Μαρτάκης.

“Καθώς μεγαλώνω, έχω άλλες προτεραιότητες και ξέρω ακριβώς τι θέλω να κάνω”, υπογράμμισε.

Written by admin

Exit mobile version