Η ευχή του Θανάση Ευθυμιάδη: Να αποκτήσει δύο κόρες

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης εξομολογείται ότι ήθελε να δει αυτό το ον που τον μαγεύει και οδηγεί τη ζωή του, η γυναίκα, πως είναι από γεννησιμιού του. Συμμετείχε ως καλεσμένος στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” του MEGA με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του βιβλίου και μίλησε με τρυφερότητα για τον ερχομό των δύο κοριτσιών του στη ζωή.

Ο ίδιος ανέφερε πως η αφορμή να γράψει το βιβλίο ήταν η γέννηση των κόρειών του και η προσευχή που είχε κάνει γι’ αυτές. Ήταν μια ευχή του να έχει δύο κόρες γι’ αυτό το αγαπημένο ον, η γυναίκα, που καθοδηγεί τη ζωή του από το ξεκίνημα της.

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης παρακολούθησε με μεγάλο ενδιαφέρον και συμμετοχή την εξέλιξη των κοριτσιών του από τη γέννησή τους μέχρι την εφηβεία. Τώρα που βρίσκονται σε αυτή τη φάση, αναγνωρίζει τη φυσιολογική επιθυμία τους να απομακρυνθούν λίγο από τους γονείς τους και να ανακαλύψουν τον χώρο και το χρόνο τους.

Όπως είπε, ενώ στην παιδική ηλικία υπήρχε συνεχής παρουσία και στήριξη από τον πατέρα τους, τώρα που είναι έφηβες απαιτούν τον χώρο τους και την αυτονομία τους. Παραδέχτηκε με χιούμορ πως τώρα έχει γίνει και ταξιτζής, με τις κόρες του να του δίνουν οδηγίες και να του αφαιρούν τη δυνατότητα να μιλήσει μαζί τους όταν τους μεταφέρει.

Έτσι, ο Θανάσης Ευθυμιάδης μοιράστηκε τις σκέψεις και τα συναισθήματά του για τον ρόλο της γυναίκας στη ζωή του και την εξέλιξη των κοριτσιών του που τώρα μπαίνουν στην εφηβεία. Με τρυφερότητα και χιούμορ αποκάλυψε τις διαδικασίες και τις αλλαγές που βιώνει ως πατέρας και ταξιτζής των δύο αυτών νέων γυναικών.

Written by admin

Ανεκδοτάρα: Το ποντάρισμα στο καζίνο στην… ηλικία…!Τρελό γέλιο

Η σοκαριστική τραυματική εμπειρία του μάγου Σανκάρα