Η εμπειρία της απώλειας του Οδυσσέα Σταμούλη: Μια προσωπική προοπτική

«Η απώλεια έχει ακριβώς την ίδια αξία και ο πόνος είναι αφόρητος με τον ίδιο τρόπο για όλους τους γονείς», δήλωσε ο ηθοποιός Οδυσσέας Σταμούλης.
Συναντήθηκε με τον δημοσιογράφο Σαράντη Μαριέττη στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” και μίλησε για την ανεπανόρθωτη απώλεια του περασμένου καλοκαιριού, όταν έχασε τον 11χρονο γιο του.
“Ήταν επιλογή μου να μην εμφανίζομαι στην τηλεόραση, δεν υπήρχαν ενδιαφέρουσες προτάσεις. Στο λεξικό, δίπλα από τη λέξη “σπάταλος”, υπάρχει η φωτογραφία μου. Παρόλο που θέλω να είμαι ένας διάσημος ηθοποιός, είναι κάτι που δεν το αντέχω καθόλου. Τα media με έχουν σκληρύνει, με εκνευρίζει και με προσβάλλει αυτό, αλλά το αντιμετωπίζω με το να απέχω”, είπε αρχικά ο Οδυσσέας Σταμούλης.
Μετά, ο ηθοποιός Οδυσσέας Σταμούλης μίλησε για τη μεγάλη τραγωδία που τον συγκλόνισε: “Αυτή η χρονιά ήταν ένας εφιάλτης για μένα. Αγγελούδια, παιδιά χάνονται κάθε μέρα. Μερικά από αυτά τυχαίνει να έχουν έναν πατέρα αναγνωρίσιμο ή δημόσιο πρόσωπο. Δεν μιλάω γι’ αυτό, ούτε θα μιλήσω, γιατί είναι σαν να έχει η δική μου απώλεια μεγαλύτερη βαρύτητα από των άλλων.
Η απώλεια έχει ακριβώς την ίδια αξία και ο πόνος είναι αφόρητος με τον ίδιο τρόπο για όλους τους γονείς. Ήταν πολύ χυδαίο που ερχόντουσαν στο θέατρο, γιατί είναι αυτό που είπα πριν, ότι ήταν σαν να είχε η δική μου απώλεια μεγαλύτερη βαρύτητα από την απώλεια οποιουδήποτε ανθρώπου. Εγώ δεν μίλησα ποτέ και ούτε κάλεσα ποτέ κανέναν για να του πω για τον πόνο μου”.

Written by admin

Το Σύνταγμα γεμίζει με μελισσοκόμους: Μια νέα αρχή για την υπαίθρια οικονομία

Η αποκάλυψη του Στέλιου Δρουμαλιά για την αποχώρηση της Άντζελας Δημητρίου: “Η υγεία της μητέρας μου είναι προτεραιότητα”