Η δύσκολη περίοδος του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ στο νοσοκομείο

Ο διευθυντής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, μίλησε σήμερα στην εκπομπή “Κοινωνία ώρα Mega” για τον Τάιλερ Μακμπέθ. Ο Πρόεδρος του κόμματος αναφέρθηκε στη γνωριμία τους και στον επικείμενο γάμο τους.
“Ο γάμος θα είναι μια απλή και ευχάριστη εκδήλωση για τους φίλους και τις οικογένειές μας που μας έχουν υποστηρίξει όλα αυτά τα χρόνια”, δήλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης σχετικά με τον γάμο.
Σχετικά με τη γνωριμία τους, εξομολογήθηκε: “Η γνωριμία μας με τον Τάιλερ ξεκίνησε κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Τον γνώρισα λίγους μήνες πριν το lockdown, όταν αντιμετώπιζε την πρώτη γραμμή στις ΜΕΘ. Οι φίλοι μου και πρώην συνάδελφοί μου είχαν απομακρυνθεί στα εξοχικά τους, ενώ εγώ ήμουν στο πλευρό του κάθε βράδυ που πήγαινε στο νοσοκομείο.
Τον συνόδευα για να τον στηρίξω σε μια δύσκολη περίοδο. Κάθε βράδυ, πριν φύγει για τη βάρδιά του, περπατούσαμε στη γειτονιά και όταν άκουγα τα κατσαρόλια να χτυπούν στις 7 το βράδυ, δάκρυζα εγώ ενώ αυτός ήταν ήρεμος. Έλεγε ότι αυτό ήταν το καθήκον του και τον υπηρέτησε με αφοσίωση”.
Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξης στο 17:55…

Written by admin

Συντετριμμένοι οι τηλεθεατές: Ανακοίνωσε τα δυσάρεστα ο Νίκος Μάνεσης

Έκρηξη στο πάρτι γενεθλίων του Kevin Hart στη Μύκονο – Το αστρονομικό δώρο των 37.000 ευρώ