Menu

Η διπλή προσωπικότητα της Ελένης Φουρέιρα: Η αυτοπεποίθηση στη σκηνή και η ταπεινότητα στη ζωή

Με τον γιο μου ζω τα πιο ωραία, έντονα και αληθινά συναισθήματα. Μαθαίνω πράγματα που δεν ήξερα για μένα” εξομολογείται η Ελένη Φουρέιρα.

Μια εξαιρετική συνέντευξη παραχώρησε η Ελένη Φουρέιρα στον Τάσο Ριζόπουλο και το Κοσμοράδιο 95,1 με αφορμή την καλοκαιρινή της περιοδεία. Μεταξύ άλλων, η εκρηκτική ποπ σταρ αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να εμφανιστεί σε κάποιο σίριαλ ή σε κάποια θεατρική παράσταση, εξηγώντας τον ρόλο που πρέπει να ερμηνεύσει κάθε φορά πάνω στη σκηνή.

Συγκεκριμένα, η Ελένη Φουρέιρα τόνισε πως “όσον αφορά την έκθεση είναι λίγο κοντά για τον τραγουδιστή και τον ηθοποιό. Δεν τα βάζω μαζί, είναι κάτι τελείως διαφορετικό το ένα και κάτι τελείως διαφορετικό το άλλο, αλλά είναι και τόσο κοινά. Νιώθω υπέρτατη όταν είμαι στη σκηνή, νιώθω ότι δεν με πιάνει τίποτα”.

Επιπλέον, τόνισε ότι “ζούμε μαζί το πιο υπέροχο, έντονο και αληθινό συναίσθημα με την καθημερινότητα μου με το παιδί μου. Μπορεί ο Ερμής να με τρέχει όλη μέρα, αλλά είναι υπέροχο να μαθαίνω και να μεγαλώνω μαζί του. Αν και με κουράζει, χαίρομαι που έχω ένα τόσο ενεργητικό παιδί που θέλει να ανακαλύψει τον κόσμο και να με κάνει να μάθω πράγματα για τον εαυτό μου που δεν γνώριζα”.

Έτσι, η Ελένη Φουρέιρα μας μιλάει για τις δύσκολες, αλλά τόσο όμορφες στιγμές που ζει με τον γιο της και πώς αυτή η εμπειρία της φέρνει νέα συναισθήματα και ανακαλύψεις για τον εαυτό της. Είναι μια μοναδική και σημαντική εμπειρία που τη βοηθάει να αναπτύσσεται και να μάθει περισσότερα για τον εαυτό της κάθε μέρα.

Written by admin

Exit mobile version