Η Δική Μας Οικογένεια spoiler: Επεισόδιο 51, 52, 53, 54, 55

Η Δική Μας Οικογένεια – Επεισόδιο 51, 52, 53, 54, 55
Η Δική Μας Οικογένεια – Επεισόδιο 51

Ο Παύλος για να ξεφορτωθεί την Αλεξάνδρα, αναγκάζεται να της πει ότι έχει αισθήματα για κάποια άλλη, κι αυτή δεν κρατάει την πληροφορία για τον εαυτό της. Με τη βοήθεια του Αντρέα, ο Δημήτρης παίρνει τη μεγάλη απόφαση να αφήσει τη Νεφέλη να τρέξει σε αγώνες μοτοκρός, αλλά δεν είναι όλοι σύμφωνοι μ’ αυτή την ιδέα…

Η Δική Μας Οικογένεια – Επεισόδιο 52

Η Αγγελική ζει – ίσως – την πιο όμορφη μέρα της ζωής της. Η Νεφέλη την προσκαλεί να παρακολουθήσει το δοκιμαστικό που έχει στην πίστα cross. Καταλήγει όμως μόνη της, με τον Δημήτρη, το βράδυ, στην εταιρία! Η Ειρήνη κάνει μια εξαιρετική κίνηση για να κερδίσει την εύνοια της Αθηνάς ενώ ο Ορέστης βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του να ανακαλύψει τον πατέρα της Καίτης… η οποία Καίτη, βρίσκεται μπροστά σε μια άλλη αποκάλυψη: ο Ανδρέας έχει σχέση και φαίνεται και πολύ ερωτευμένος. Η Μυρτώ τώρα, παρόλο που έχει την εξομολόγηση του Παύλου και τον πληγώνει, είναι έτοιμη να αναθεωρήσει, όταν μαθαίνει ότι ο Μιχάλης δεν έκανε εξετάσεις γονιμότητας.

Η Δική Μας Οικογένεια – Επεισόδιο 53

Ο Δημήτρης με την Αγγελική, μετά την προπόνηση της Νεφέλης, βρίσκονται στο γραφείο του, οι δυο τους. Η έλξη ανάμεσά τους γίνεται όλο και πιο έντονη και τους είναι πολύ δύσκολο να την αγνοήσουν. Κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει τίποτα σ’ αυτό το επεισόδιο γιατί όλα αποκαλύπτονται. Η Μυρτώ μαθαίνει ότι ο Μιχάλης τής είπε ψέματα και δεν πήγε ποτέ για τις εξετάσεις γονιμότητας, η Καίτη παθαίνει σοκ όταν ακούει τον Αντρέα να μιλάει τρυφερά στο τηλέφωνο με την καινούργια του κοπέλα και η Ειρήνη προς μεγάλη της απογοήτευση, μαθαίνει ότι η Σταυρούλα/Αγγελική ήταν αυτή που συνόδευσε τον Δημήτρη στην πρώτη επίσημη προπόνηση της Νεφέλης. Οι αντιδράσεις που φέρνουν αυτές οι αποκαλύψεις είναι εκρηκτικές. Η Μυρτώ φεύγει από το σπίτι, η Καίτη προσπαθεί να βρει ποια είναι η κοπέλα που την αντικατέστησε και η Ειρήνη αποφασίζει να ξεκαθαρίσει στην Σταυρούλα/Αγγελική ότι είναι η σχέση του Δημήτρη και επομένως η «κυρία» του σπιτιού.

Η Δική Μας Οικογένεια – Επεισόδιο 54

Η Ειρήνη ζητάει τη βοήθεια της Αγγελικής για να έρθει πιο κοντά με τα παιδιά, αλλά μια δύσκολη μέρα στο σπίτι και η έλευση της Μάρθας θα την φέρουν στα όριά της. Η Καίτη παρακολουθεί τον Αντρέα και τον πιάνει λίγο πριν συναντηθεί με τη Φωτεινή και φέρνει τα πάνω κάτω στο ζευγάρι. Ο Παύλος καταφέρνει να εντοπίσει τη Μυρτώ και πάει να τη βρει στο σπίτι της Αγγελικής. Ο Διονύσης δέχεται μια επίσκεψη από έναν άνθρωπο του Λάιου. Ο Ορέστης καταφέρνει να εντοπίσει τον μπαμπά της Καίτης, ενώ η Φανή βλέπει τον Στέφανο με την Πέρσα.

Η Δική Μας Οικογένεια – Επεισόδιο 55

Η τρυφερή στιγμή ανάμεσα στον Παύλο και στη Μυρτώ διακόπτεται από την είσοδο του Μιχάλη, που είναι αποφασισμένος να παλέψει για το γάμο του. Η Μάρθα φτάνει την Ειρήνη στα όριά της, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει τα νεύρα της στα παιδιά. Ο Διονύσης βλέπει το Δημήτρη και την Αγγελική να παίζουν με την Ισμήνη και καταλαβαίνει ότι κάτι υπάρχει μεταξύ τους, ενώ η Αλεξάνδρα υποψιάζεται τον Αντρέα και τη Φωτεινή. Ο Ορέστης δίνει στην Καίτη το τηλέφωνο του πατέρα της. Η συμπεριφορά της Ειρήνης προβληματίζει το Δημήτρη και τον οδηγεί να πάρει μια απόφαση που θα αλλάξει τα πάντα μέσα στο σπίτι…

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Η δική μας οικογένεια – Επεισόδιο 56, 57, 58, 59, 60

Χάρης Ακριτίδης: “Μετά τις γιορτές, Θα βαφτιστώ ξανά με μαγιό στην εκκλησία και νονό τον Σταμάτη Γονίδη”

‘Επέστρεψε’ ο Πασχάλης Τερζής στις πίστες; Η συγκλονιστική εμφάνιση του τραγουδιστή (ΒΙΝΤΕΟ)