Η διχασμένη οικογένεια του Γιώργου Μαζωνάκη: Η μητέρα του στη στεναχώρια

Τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τη δικαστική διαμάχη στην οποία εμπλέκονται ο Γιώργος Μαζωνάκης και η αδελφή του, Βάσω, συζήτησαν το πρωινό του Σαββάτου (25/5) η Μπέττυ Μαγγίρα και οι συνεργάτες της. Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 τόνισε τη δύσκολη θέση στην οποία έχει βρεθεί ολόκληρη η οικογένεια του γνωστού τραγουδιστή, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη δική της περίπτωση, όταν κλήθηκε να συνεργαστεί με την αδελφή της, Ματθίλδη.
«Η Βάσω ήταν τα πάντα για τον Γιώργο, όπου ήταν εκείνος δίπλα ήταν και η Βάσω. Τον βοηθούσε, τον προστάτευε σε κάποια θέμα, απομάκρυνε ενδεχομένως κάποιους ανθρώπους που δεν ήθελε να έχει δίπλα του. Γιώργος και Βάσω ήταν αυτοκόλλητοι. Το θέμα είναι ότι ειπώθηκαν πάρα πολλά, ότι και παλαιότερα υπήρχαν οικονομικά θέματα», είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.
«Η Βάσω δεν υπήρξε ποτέ μάνατζερ του Γιώργου. Υπήρχε ένας άλλος εωσότου έφυγε και αυτός. Μέχρι πρότινος οι σχέσεις τους δεν είχαν διαταραχθεί. Τα ασφαλιστικά μέτρα είναι ακραίο. Είναι δύο παιδιά πολύ κλειστά, που δεν βγαίνουν προς τα έξω αυτά που έχουν, αλλά όταν μπαίνεις στη διαδικασία της δικαστικής διαμάχης, ξέρεις ότι αυτό θα παίξει παντού», σχολιάζει στη συνέχεια η οικοδέσποινα του «I Love ΣουΚού».
«Είναι πολύ άσχημο αυτό με την οικογένεια και είναι ούτως ή άλλως δύσκολο να δουλέψεις με τα αδέλφια σου. Με έναν ξένο, αν έρθεις σε αντιπαράθεση, θα πετάξεις και μία βρισιά. Με τα αδέλφια δεν είναι το ίδιο, εδώ η οικογένεια έχει διχαστεί. Η μαμά είναι μες στη στεναχώρια», σημειώνει η Μπέττυ Μαγγίρα για την υπόθεση.
«Εγώ το έχω πει ότι δεν ήταν εύκολο να συνεργάζομαι με την αδελφή μου. Ενώ μεγαλώσαμε πάρα πολύ αγαπημένες και δεν είχαμε κανένα θέμα, όταν συνεργαστήκαμε, υπήρχαν περίοδοι που τσακωνόμασταν σε καλλιτεχνικό επίπεδο. Τα αδέλφια δεν είναι το ίδιο», κατέληξε στην τοποθέτησή της η Μπέττυ Μαγγίρα.

Written by admin

Τραγωδία στην Ελλάδα: Έφηβος σκοτώνει με σφυρί τους θετούς του γονείς και τους έκαιε (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανεκδοτάρα με στρατονομία: Η καλόγρια και ο φαντάρος