Menu

Η διαίσθηση της απώλειας: Η τραγική εμπειρία της Ειρήνης Πασχαλέρη

Αυτό συνέβη λόγω φυσικής αιτίας, ήταν μια κληρονομική ασθένεια, η οποία δεν εμφανίζεται σε κανέναν έλεγχο”, δήλωσε η Ειρήνη Πασχαλέρη.
Η Ειρήνη Πασχαλέρη, γνωστή βιολόγος και ειδική σε θέματα διατροφής, ήταν φιλοξενούμενη σήμερα στο “Πρωινό ΣουΣού” με την Ελένη Τσολάκη, με αφορμή την υποψηφιότητά της στις ευρωεκλογές με τους Δημοκράτες.
Η Ειρήνη Πασχαλέρη έκανε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για το θάνατο του παιδιού της, που πέθανε σε ηλικία μόλις 5 ετών από μια σοβαρή ασθένεια.
“Πίσω από τις μεγάλες αλλαγές στη ζωή μας, κρύβεται μια προσωπική ιστορία. Αυτό που συνέβη σε εμένα είναι ότι είχα τρία παιδιά αλλά τώρα έχω δύο. Έχασα το δεύτερο παιδί μου επειδή έπασχε από μια σοβαρή ασθένεια και δυστυχώς το χάσαμε σε ηλικία 5 ετών. Τότε ένιωσα τόσο μόνη παρόλο που ανήκουμε σε ιατρική οικογένεια. Ήταν ένα παιδί με ειδικές ανάγκες. Τότε σκεφτόμουν τι θα γινόταν εάν αυτό συνέβαινε σε ένα απομακρυσμένο χωριό σε κάποιον”, δήλωσε αρχικά η Ειρήνη Πασχαλέρη.
Η Ειρήνη Πασχαλέρη πρόσθεσε: “Αυτό συνέβη από φυσική αιτία, ήταν μια κληρονομική ασθένεια, η οποία δεν εμφανίζεται σε κανέναν έλεγχο. Υπάρχουν επτά περιστατικά σε όλο τον κόσμο και το ανακαλύψαμε όταν το παιδί μου ήταν μόνο ένα έτος, κάνοντας ειδικά τεστ DNA. Εκεί αποκαλύφθηκε ότι είχε κληρονομήσει 2 γονίδια και το παιδί φάνηκε να πάσχει από μια νόσο με αναμενόμενη ζωή μόνο 3 χρόνια. Κατάφερα να το κρατήσω μέχρι τα 5 με πολλή προσπάθεια. Τότε σκέφτηκα ότι αν μου δοθεί η ευκαιρία να αλλάξω κάτι, τα φάρμακα, τους γονείς που έχουν παιδιά με ειδικές ανάγκες και είναι τόσο μόνοι”.

Written by admin

Exit mobile version