Menu

«Η διαδρομή της Σοφίας Περίδη με την κατάθλιψη: Η αλλαγή από τον πόνο στην ευτυχία»

«Δεν είμαι ένα παιδί που είχε πολύ αυτοπεποίθηση, ένιωσα αρχικά ότι μέσω του θεάτρου θα μπορούσα να το καταπολεμήσω όλο αυτό», είπε η Σοφία Περίδη.
Στη συνέντευξή της στην εκπομπή Happy Day με την Χριστιάνα Κοχλάτζη, η Σοφία Περίδη μοιράστηκε τις σκέψεις της για τον πατέρα της, τον μεγάλο Ορφέα Περίδη, για τα βίντεο που ανεβάζει στο Tik Tok, αλλά και τη μάχη με την κατάθλιψη.
«Μεγάλωσα σε ένα καλλιτεχνικό περιβάλλον, έχω μάθει πιάνο και τραγούδι. Θέλω να γίνω σαν τον πατέρα μου, μεγάλη και επιτυχημένη, αλλά με τον δικό μου τρόπο», δήλωσε αρχικά η Σοφία Περίδη.
Σχετικά με τις δημοσιεύσεις της στο Tik Tok, η Σοφία Περίδη ανέφερε: «Είναι ο τρόπος που αντιλαμβάνομαι εγώ τη ζωή μέσα από τα μάτια μου και είμαι ευγνώμων που ο κόσμος το έχει αποδεχτεί».
Μιλώντας για τη μάχη της με την κατάθλιψη, η Σοφία Περίδη είπε: «Το κίνητρό μου να επικοινωνήσω μέσω του Tik Tok προήλθε από αυτό. Περνούσα πολύ άσχημα. Θυμάμαι να είμαι κυρίως μέσα στο σπίτι μου και να βλέπω τους άλλους να διασκεδάζουν και εγώ να μην καταλαβαίνω το γιατί».
Κλείνοντας, η Σοφία Περίδη υπογράμμισε: «Δεν είμαι ένα παιδί που είχε πολύ αυτοπεποίθηση, αρχικά νόμιζα ότι μέσω του θεάτρου θα μπορούσα να το αντιμετωπίσω αυτό. Δεν ήταν έτσι. Αυτό απαιτεί ψυχοθεραπεία και εργασία πάνω στον εαυτό μας».

Written by admin

Exit mobile version