Menu

Η Δέσποινα Βανδή μιλάει για την πραγματικότητα της γονικής ευθύνης

“Ανήκω στην κατηγορία των εργαζομένων γυναικών που έδωσα όλο τον ελεύθερο χρόνο της ζωής μου στα παιδιά μου και δεν το έχω μετανιώσει στιγμή”

Συνέντευξη παραχώρησε η Δέσποινα Βανδή, με αφορμή την περιοδεία της για τα 30 χρόνια καριέρα στο τραγούδι, στην εκπομπή “Ακόμα δεν είδες τίποτα”. Μιλώντας για τη μητρότητα, ανέφερε πως έδωσε όλο τον ελεύθερο χρόνο της ζωής της στα παιδιά της και δεν το μετανιώνει καθόλου.

“H γνώμη των άλλων δεν με αφορά πια, καθώς καθένας έχει τη δική του γνώμη. Κατά τα πρώτα μου χρόνια, επηρεαζόμουν από τις αρνητικές κριτικές των κίτρινων εκπομπών, ωστόσο αυτό άλλαξε με τη γέννηση της κόρης μου. Τα τελευταία 10 χρόνια ζω με τη φιλοσοφία ότι δεν θα με εμποδίσει τίποτα από το να κάνω αυτό που θέλω και με αντιπροσωπεύει”, εξομολογήθηκε η διάσημη τραγουδίστρια.

“H ζωή μου άλλαξε όταν ήρθε στη ζωή μου ο γιος μου. Μπορώ να πω πως μου φέρει χαρά και ευτυχία καθημερινά. Αν αξιολογούσα πως έκανα για μια παράσταση που θα διοργανώνονταν, θα το έκανα με χαρά! Το μόνο λάθος που έκανα είναι να κοιτάω πάντα το μέλλον, ωστόσο πλέον αποφάσισα να ζω στο παρόν”, επεσήμανε η Δέσποινα Βανδή. Έτσι, η γνωστή τραγουδίστρια αφιέρωσε όλο της τον ελεύθερο χρόνο στα παιδιά της, χωρίς κανέναν μετανιώματος.

Written by admin

Exit mobile version