Η Δανάη Μπάρκα για τα αρνητικά σχόλια που έχει ακούσει

March 6, 2021

“Εντάξει το η μάνα της την έβαλε, είναι βύσμα και βαρεθήκαμε να την βλέπουμε… τα ήξερα ότι θα τα ακούσω” δήλωσε η Δανάη Μπάρκα.
Στο After Dark βρέθηκε καλεσμένη η Δανάη Μπάρκα και μίλησε για την απόφασή της να κάνει το ντεμπούτο της στην τηλεόραση ως παρουσιάστρια πρωινής εκπομπής αλλά και για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί ανά διαστήματα.
«Δεν με ενοχλούν οι αρνητικές κριτικές. Θα το εισπράξω και θα το φιλτράρω, αν είναι να με πάει ένα βήμα παρακάτω. Αν είναι κακεντρεχή από συγκεκριμένους ανθρώπους που έχουν θέμα μαζί μου, δεν θα τα ακούσω. Στην αρχή είχα ακούσει ότι η υπερβολή μου είναι πολύ ψεύτικη αλλά δεν ξέρουν πόσες τρέλες κάνω στην ζωή μου κι είναι λογικό.

Πολύ άσχημο δεν έχω ακούσει. Εντάξει το η μάνα της την έβαλε, είναι βύσμα και βαρεθήκαμε να την βλέπουμε… τα ήξερα ότι θα τα ακούσω από συγκεκριμένη μερίδα ανθρώπων. Προσπαθώ να μην με επηρεάζουν. Θα ακούγονται πάντα για όλον τον κόσμο. Και να μην ήταν ηθοποιός η μαμά μου, πάλι κάτι θα έβρισκαν. Δεν απαντώ ακόμα, ελέγχομαι. Υπάρχουν στιγμές που απάντησα και δεν κέρδισα κάτι.»

. Η Δανάη Μπάρκα για τα αρνητικά σχόλια που έχει ακούσει – -.

Share0

10 Διάσημες Ελληνίδες Πριν Από 20 Χρόνια - Πως Είναι Τώρα!

10 Διάσημες Ελληνίδες πριν από 20 χρόνια … δείτε πως είναι τώρα!

House Of Fame: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση