Η Δανάη Μπάρκα αποκαλύπτει τη σημασία της μητρικής αγάπης: “Με έμαθες να μην πατάω επί πτωμάτων

“Μαμά, τι όμορφη λέξη. Μαμά μου, πόσο χαίρομαι που είσαι εσύ η μαμά μου” γράφει η Δανάη Μπάρκα.
Με τον πλέον μακροσκελή τρόπο, η Δανάη Μπάρκα ήθελε να εκφράσει τη βαθιά της ευγνωμοσύνη στη μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου, μέσα από τα social media το απόγευμα του Σαββάτου. Ένα κείμενο στον προσωπικό λογαριασμό της ηθοποιού που προέκυψε από τη δήλωση της Κατερίνας Καινούργιου για εκείνη.
«Με ενόχλησε πολύ αυτό που έγινε. Μπορεί να μην ήμασταν κολλητές, αλλά όταν ένας άνθρωπος… Τον Φίλιππο τον γνώρισε από μένα. Τον γνώρισε σε μια περίοδο που έκλαιγα για τον Φίλιππο. Και το θεωρώ ανήθικο. Αυτό που με ενόχλησε περισσότερο είναι ότι δεν μου έστειλε ένα μήνυμα μετά, ότι ήταν λάθος μου» δήλωσε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του Alpha, την Πέμπτη, στην Σταματίνα Τσιμτσιλή.
Ακολουθεί η ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα για τη Βίκυ Σταυροπούλου:
«[σε μια έκθεση της Yoko Ono στο Λονδίνο, σε ένα δωμάτιο γράφεις κάτι για τη μαμά σου]. Πόσο όμορφο θα ήταν να λέμε στη μαμά μας πιο συχνά αυτά που αισθανόμαστε; Πόσο όμορφο θα ήταν να μπορούσαμε έστω και για μια μέρα να μπούμε στο μυαλό τους και να αφαιρέσουμε οποιαδήποτε αρνητική σκέψη ή αμφιβολία ή ανασφάλεια που μπορεί να τους κατακλύζει; Πόσο όμορφο θα ήταν να μπορούσαμε απλά να τις ανταμείψουμε για ό,τι κάνουν για εμάς;»
«Μαμά, τι όμορφη λέξη. Μαμά μου, πόσο χαίρομαι που είσαι εσύ η μαμά μου. Χρησιμοποιώ αυτή την λέξη για να αποκαλώ έτσι εσένα. Εσένα που είσαι ένα φως για όλους και η αγκαλιά σου είναι θεραπεία για γνωστούς και άγνωστους. Εσένα, μαμά μου, που με έμαθες να παλεύω, να δίνω με όλη μου την ψυχή, να γεύομαι κάθε μέρα της ζωής μου, να είμαι ειλικρινής, να αγαπάω τους ανθρώπους μου, να φροντίζω, να γελάω δυνατά, να μη σταματάω σε κάθε σκυλί που γαβγίζει, να πετάω πέτρες γιατί θα χάσω τον δρόμο μου, να κλαίω στα δύσκολα για να ξεφορτωθώ, να αγκαλιάζω σφιχτά εκείνους που με αγαπούν, να βλέπω τα λάθη μου, να θυμάμαι με ποιον τρόπο μεγάλωσα, να κάνω τρελά και να γελάω δυνατά, να μην ξεχνάω τη βάση μου, να σέβομαι, να μην πατάω σε πτώματα για να επιτύχω ό,τι ονειρεύομαι, να μην λέω ψέματα για να δημιουργώ διαφορετικές εικόνες. Εσύ, που όλη σου τη ζωή έβαζες σε δεύτερη μοίρα τον εαυτό σου για να μου προσφέρεις ό,τι ονειρευόσουν. Μαμά μου, σε ευχαριστώ που είσαι εσύ».
«Είχα καιρό να το πω δημόσια, αλλά βρήκα σήμερα μια όμορφη αφορμή μέσω αυτής της έκθεσης. Εύχομαι να μπορούσα να γεμίσω τον τοίχο με «σ’ αγαπώ» για σένα. Εύχομαι να μοιάσω σε εσένα αν γίνω ποτέ κι εγώ μαμά».
«Μανούλες, ως παιδί σας λέω ότι είστε υπέροχες και αυτό που κάνετε είναι τόσο δύσκολο! Μην έχετε ποτέ τύψεις. Απλά να είστε εσείς ο εαυτός σας και να αγαπάτε βαθιά τα παιδιά σας και εσάς. Κανείς δεν μπορεί να μπει στη θέση σας. Χαμογελάστε και θυμηθείτε ότι κάνετε το καλύτερο δυνατό σας, οπότε μην αυτοκαταδικάζεστε αν ακούτε οτιδήποτε» καταλήγει η Δανάη Μπάρκα στη νέα της ανάρτηση στο Instagram.

Written by admin

Κατηγορία εναντίον του νεότερου γιου του Diddy για σεξουαλική επίθεση σε γυναίκα

Η αμφιλεγόμενη φήμη του Νίκου Γκέλια ως καλού Αλβανού: Τι λέει ο γιος του