Η Χριστίνα Μπόμπα αντιμετωπίζει υψηλό πυρετό κατά τη διάρκεια μετακόμισης

Η Χριστίνα Μπόμπα δεν είχε την τύχη με το μέρος της το Σαββατοκύριακο που διανύουμε. Παρά τις πολλές δουλειές που είχε να κάνει λόγω της μετακόμισης στο ανακαινισμένο σπίτι της με τον Σάκη Τανιμανίδη και τις δίδυμες κόρες τους, βρέθηκε κρεβατοκάμαρα με υψηλό πυρετό!

Η πανέμορφη influencer, επιχειρηματίας και μανούλα των δύο κοριτσιών της, πέρασε περίπου 24 ώρες κρυμμένη κάτω από το πάπλωμα λόγω του πυρετού. Στην καλύτερη περίπτωση, κατάφερνε να βγει μέχρι το σαλόνι για να δώσει οδηγίες στους βοηθούς της με τη μετακόμιση.

Η ίδια ενημέρωσε τους φίλους της στα social media για την κατάσταση της υγείας της, ζητώντας περαστικά από όσους αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα. Ευτυχώς, η μητέρα της βρίσκεται κοντά της για να την υποστηρίξει, καθώς ο σύζυγός της είναι αφοσιωμένος στη μετακόμιση.

Το ζευγάρι είχε περάσει τους προηγούμενους μήνες σε ένα προσωρινό σπίτι, περιμένοντας την ολοκλήρωση των εργασιών ανακαίνισης στο δικό τους σπίτι. Τώρα, με το σπίτι τους έτοιμο και αναβαθμισμένο ενεργειακά, μπορούν επιτέλους να απολαύσουν τη νέα τους κατοικία όπως την ονειρεύτηκαν.

Written by admin

Από 78 κιλά 66 σε λίγους μήνες: Το μuστικό της Χριστίνας Μπόμπα που την άφησε μισή, αuτά τρώει καθημερινά

Προγνώσεις βροχής: Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία;