Η Χριστίνα Αλούπη αποκαλύπτει: Οι μισές εκπομπές θα είχαν κοπεί αν αυτό συνέβαινε σήμερα

“Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι ακούγοταν παλιά στον αέρα”, λέει η Χριστίνα Αλούπη. Κατά τη συνέντευξή της στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» με τον Αντώνη Λαγουδάκη, η Χριστίνα Αλούπη μίλησε για τη ζωή της στις Ηνωμένες Πολιτείες, την τηλεόραση και την οικογένειά της.

“Αυτήν τη στιγμή ασχολούμαι με το γεγονός ότι είμαι μητέρα. Οι ΗΠΑ αποτελούν σημαντικό μέρος της ζωής μου. Εκεί γνώρισα τον σύζυγό μου, έφτιαξα τα παιδιά μου. Επαγγελματικά εργάστηκα σε έναν χώρο που λίγοι άνθρωποι από το εξωτερικό έχουν τη δυνατότητα να εργαστούν. Έχω ακούσει και το ανόητο «ε, ναι αλλά δεν κέρδισες κι Όσκαρ». Δεν πήγα για να κερδίσω Όσκαρ”, είπε η Χριστίνα Αλούπη.

Η Χριστίνα Αλούπη συνέχισε λέγοντας: “Σήμερα στην τηλεόραση πρέπει να προσέχουμε πολύ περισσότερο τα λόγια μας, γιατί ο κόσμος δεν ανέχεται πολλά και ό,τι λέμε καταγράφεται και μας κυνηγάει. Όταν εγώ έκανα τηλεόραση, δεν μπορείτε να φανταστείτε τι ακούγοταν τότε στον αέρα. Αν αυτό συνέβαινε σήμερα, θα είχαν ακυρωθεί οι μισές εκπομπές”.

“Εάν οι δημοσιογράφοι περίμεναν να επιβεβαιωθεί κάτι κάθε φορά πριν το γράψουν, τότε ποτέ δεν θα γραφόταν τίποτα”, σχολίασε για τις προσωπικές της ζωή και τις φήμες για διαζύγιο με τον σύζυγό της.

“Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με τα λόγια μας στην τηλεόραση και να θυμόμαστε ότι όλα όσα λέμε καταγράφονται και μπορούν να έχουν σοβαρές συνέπειες”, ολοκλήρωσε η Χριστίνα Αλούπη.

Written by admin

Απουσία της Τζένης Μελιτά από την εκπομπή – Ο Φώτης Σεργουλόπουλος μόνος στην έναρξη: “Δεν ήρθε”

Τουρίστρια λιποθύμησε στην Ακρόπολη λόγω των υψηλών θερμοκρασιών (ΒΙΝΤΕΟ)