“Η χαρά του να είσαι επιθυμητή: Γυναίκες μοιράζονται τις σκέψεις τους” (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Στέλλα Μπεζαντάκου μίλησε για τα χρόνια που απείχε από τη δημοσιότητα, τον σύζυγό της, αλλά και την επιστροφή της φέτος, στο τραγούδι.

Καλεσμένη στο «2Night Show» το βράδυ της Δευτέρας 17 Ιουνίου, η τραγουδίστρια ανέφερε για τον γάμο της: «14 χρόνια είμαστε μαζί». Ακόμη, τόνισε ότι δεν την ενοχλεί να αρέσει ο σύζυγός της και σε άλλες γυναίκες, αλλά το αντίθετο. «Μου αρέσει να τον θέλουν κι άλλες, αυτός δεν θέλω να δίνει δικαιώματα. Αν τον θέλουν 1000, τιμή μου! Στις αρχές υπήρχε θέμα, τώρα είμαστε 14 χρόνια» τόνισε.

Στην πορεία, η Στέλλα Μπεζαντάκου ρωτήθηκε αν ο σύζυγός της, έπαιξε ρόλο στο ότι απομακρύνθηκε από τα «φώτα». Σε αυτό απάντησε: «Δεν είναι εύκολο, όλο αυτό το σέξι που πλασάρω είναι ένα character, το έχω μεν, αλλά δεν είμαι μόνο αυτό 100%. Όταν ο σύζυγός μου έβλεπε ότι πλασάρω μόνο αυτή την πλευρά, λογικό είναι οπότε, υπήρχε ένα θέμα. Ο σύζυγός μου ποτέ δεν μου ζήτησε να σταματήσω το τραγούδι. Εγώ έδωσα προτεραιότητα στην προσωπική μου ζωή, γιατί θεώρησα ότι είναι πιο σημαντική από την επαγγελματική μου».

Ακούστε τι είπε:

Written by admin

Στεφανία Γουλιώτη: Οι σεξουαλικές επιλογές μου ίσως ήταν διαφορετικές αν δεν είχε σκοτωθεί το πρώτο μου αγόρι

Ρένος Χαραλαμπίδης: Το αμοιβαίο αίτημα για 10.000 ευρώ συμμετοχής σε σειρά