Η αξία των θυσιών: Η πορεία της Γιούλικα Σκαφιδά δεν ήταν εύκολη

Από την αρχή αποφάσισα να πηγαίνω σιγά-σιγά, έκανα θυσίες που σίγουρα είχαν το κόστος τους” παραδέχεται η Γιούλικα Σκαφιδά.

Με αφορμή τον ρόλο που κρατά στη σειρά “Ψυχοκόρες” του ΑΝΤ1, η Γιούλικα Σκαφιδά παραχώρησε μια εξαιρετικά ειλικρινή συνέντευξη στο περιοδικό Τύπος TV και στη δημοσιογράφο Κατερίνα Θεοδωροπούλου. Μέσα σε όλα, η γοητευτική πρωταγωνίστρια γύρισε πίσω στον χρόνο και στα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης της σειράς “Μαύρα Μεσάνυχτα” για να αποκαλύψει ότι ο δρόμος που διάνυσε στον καλλιτεχνικό τομέα δεν ήταν εύκολος.

Δεν παρακολουθείς τηλεθέαση;
Το θέμα των τηλεθεάσεων δεν με απασχολεί. Πιστεύω ότι ο τρόπος που μετριέται η επιτυχία μιας σειράς έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια. Όταν οι “Μαύροι Μεσάνυχτα” έκαναν τόσο υψηλά νούμερα τηλεθέασης, ήταν μια μεγάλη επιτυχία. Τώρα όμως, με τον διαφορετικό τρόπο που βλέπουμε τις σειρές, δεν μπορώ πλέον να αντλήσω συμπεράσματα από τα νούμερα τηλεθέασης.

Τι σκέφτηκες κατά τη διάρκεια της πορείας σου από τα “Μαύρα Μεσάνυχτα” μέχρι σήμερα;
Από την αρχή είχα αποφασίσει ότι θα προχωρούσα σταδιακά. Έκανα θυσίες, οι οποίες σίγουρα είχαν το κόστος τους. Όμως, ήθελα να μπορώ να κοιτάζω πίσω και να νιώθω χαρά, δημιουργικότητα, χωρίς να μετανιώνω. Μετά από 21 χρόνια, μπορώ να πω ότι τα κατάφερα. Ήμουν τυχερή που συνάντησα υπέροχους ανθρώπους, έκανα φίλους και πέτυχα αυτό που επιθυμούσα. Ο δρόμος δεν ήταν εύκολος, αλλά αξίζε τον κόπο.

Ποιοι ήταν τα στηρίγματά σου σε αυτό το ταξίδι;
Η οικογένειά μου, το περιβάλλον μου, οι φίλοι μου, ο πατέρας μου που με υποστήριζε οικονομικά όταν ήμουν καλλιτέχνης και αρνούμουν να δουλεύω σε εργασίες που δεν με ενδιέφεραν…

Written by admin

Η απορρίψη της θάλασσας των γαρυφάλλων από τον Όθωνα Μεταξά

Γιατί οι άνδρες στα αρχαία ελληνικά αγάλματα έχουν όλοι μıκρó μ0ρıο;