Η αξία των φωτεινών εξαιρέσεων σε έναν ανταγωνιστικό χώρο

Ο Έρωτας Μεταμορφώνει την Αντίληψή μας για τα πράγματα, συγκεκριμένης, η Μαρία Ναυπλιώτου εξηγεί

Η Μαρία Ναυπλιώτου μίλησε λεπτομερώς σε συνέντευξή της στο περιοδικό Real Life με τη δημοσιογράφο Κορύνα Μανταγάρη για την επερχόμενη συμμετοχή της στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου. Μεταξύ άλλων, η λαμπερή πρωταγωνίστρια μίλησε για τον ρόλο του έρωτα και της φιλίας στον κόσμο της τέχνης.

Στον ανταγωνιστικό χώρο του θεάτρου και της τέχνης γενικότερα, έχεις δημιουργήσει φιλίες;
Η φιλία είναι πάντα δύσκολη. Απαιτεί επένδυση, αφοσίωση, και ανοικτό μυαλό. Δεν είναι εύκολο να βρεις φίλους σε έναν ανταγωνιστικό χώρο. Ωστόσο, υπάρχουν πάντα φωτεινές εξαιρέσεις ανθρώπων που μπορούν να αγαπούν, να δίνουν, και να σέβονται αντί να ζηλεύουν και να αντίστρεφουν τα αρνητικά σε κάτι θετικό.

Ποιος ρόλος παίζει ο έρωτας στη ζωή σου;
Ο έρωτας είναι ένα κεντρικό στοιχείο στη ζωή μας. Κανείς δεν μπορεί να τον αγνοήσει. Όταν σταματάς να ζεις ενεργά, τότε και τα συναισθήματα χάνουν τη σημασία τους.

Μπορεί η αγάπη να μεταμορφώσει την αντίληψή μας για τα πράγματα;
Μόνο η αγάπη μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που βλέπουμε τα πράγματα, ξεκινώντας από την αγάπη για τον εαυτό μας. Όταν αγαπάς και αποδέχεσαι τον εαυτό σου με όλα τα κομμάτια σου, τότε μπορείς να είσαι πιο ανοιχτός, γενναιόδωρος και ενσυναίσθητος προς τους άλλους.

Πηγή εικόνας: NDP Photo

Διαβάστε επίσης:

Written by admin

Η πιο δύσκολη σκηνή στο Σασμό: Η αποκάλυψη της Μαρίας Τζομπανάκη

Η Καλοκαιρινή Εκπομπή του ΣΚΑΪ: Οι Παρουσιαστές της