Η Αξία της Παρουσίας της σε Απουσία: Ένα Μεγάλο Όνομα

Συνέντευξη στην κάμερα του “MEGA Καλημέρα” παραχώρησε ο Λάκης Γαβαλάς. Ο γνωστός σχεδιαστής πέρασε από … κόσκινο τις Ελληνίδες παρουσιάστριες, ενώ αναφέρθηκε και στα παιδικά του χρόνια, αποκαλύπτοντας πτυχές της προσωπικής του ζωής.

“Η Κατερίνα Καινούριου πρέπει να πει στον αρχισυντάκτη της ότι για μια εβδομάδα έχει ωτίτιδα, να δούμε πώς θα είναι. Η Φαίη Σκορδά έχει “κύματα”, όμως ξέρει να φέρνει το καράβι πάντα στο λιμάνι. Ο Γιώργος Λιάγκας είναι το ηφαίστειο που κάνει έκρηξη από μόνο του”, ανέφερε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς.

“Η Βίκυ Καγιά κάνει σπουδαίο το όνομά της όταν απουσιάζει και όχι όταν είναι παρούσα. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν ξέρω σε ποιο άλλο μέρος θα καθίσει, εύχομαι να είναι ευτυχισμένη ό,τι και να κάνει. Η Ζενεβιέβ είναι μια γυναίκα χορτασμένη, είναι ωραίο να κατευθύνει μια εκπομπή με ραντεβού, στη μόδα δε μου άρεσε, δε θέλει τέτοια μαγκιά”, σχολιάζει στη συνέχεια ο γνωστός σχεδιαστής.

“Όταν στο σχολείο έκανα τον τσολιά, αισθάνθηκα ότι είναι μια φούστα αυτό που φοράω και μου άρεσε. Το πρώτο τακούνι που φόρεσα ήταν της δασκάλας μου, μου άρεσε ο θόρυβος που έκανε και το φόρεσα. Ερωτεύτηκα πλατωνικά άνδρες αλλά και γυναίκες. Η ζωή μου συναισθηματικά ανήκει πιο πολύ στις γυναίκες, με φλερτάρουν πιο έντονα οι γυναίκες παρά οι άντρες”, εξομολογείται αμέσως μετά ο Λάκης Γαβαλάς.

“Πολλοί μπορεί να νομίζουν ότι αυτό το θηλυπρεπές που κάποια στιγμή βγάζω, που είναι το θεατρικό της υπόθεσης, ότι μπορεί να είναι ένα αστείο ή ότι μπορεί να είναι ένας ρόλος. Σε κάποιους που επίμονα μου το κάνουν, σχεδόν απειλητικά, λέω: παιδιά δεν είναι ρόλος, είμαι gay”, παραδέχεται χαρακτηριστικά.

“Είμαι πολύ πουριτανός αν και δε φαίνεται, δεν κάνω ποτέ γυμνισμό. Έχω υπάρξει τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση αλλά για πάρα πολύ λίγο. Μόλις κατάλαβα ότι υπάρχει κάτι άλλο στη σχέση μου, το τέλειωσα”, καταλήγει ο Λάκης Γαβαλάς στη συνέντευξή του.

Written by admin

Πώς κατάφερα να κερδίσω 1 εκατομμύριο ευρώ μέσα από το Instagram σε έναν χρόνο

Η Νανά Βενέτη εξομολογείται: Το ψήφισμα που την ενοχλεί