Η αξέχαστη νίκη του Ανδρέα Μικρούτσικου στο Tv Queen: Το Ευρωπαϊκό και το Πρωτάθλημα στο μυαλό μου

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε την αλήθεια του και η παρουσιάστρια του Tv Queen, Ιωάννα Μαλέσκου αναφώνησε πως “θα μείνει και σε εμάς αυτό”.

Για τελευταία φορά στην φετινή, τουλάχιστον, σεζόν κάθισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο πλατό του Tv Queen, το βράδυ της Κυριακής, μιας και το ριάλιτι του OPEN έμελλε να ρίξει πρόωρα την αυλαία του. Έτσι, η οικοδέσποινα Ιωάννα Μαλέσκου θέλησε να μάθει τι θα κρατήσει ο έμπειρος παρουσιαστής και καθηγητής της σχολής από αυτή την τηλεοπτική του στιγμή.

Και βεβαίως ο Ανδρέας Μικρούτσικος γνωστοποίησε, για μια ακόμα φορά, την αλήθεια του. «Χάρηκα ιδιαίτερα που γνώρισα 17 νέα κορίτσια που εναπόθεσαν ένα κομμάτι από τα όνειρα τους σε εμάς για να μπορέσουμε να τους τα προωθήσουμε. Ξέρει η κάθε μια, έχω πει ιδιαίτερες κουβέντες με την κάθε μια τους. Χάρηκα ιδιαίτερα για τις προσωπικότητες της τηλεόρασης που μαζί τους έχω συμπράξει για να γίνουν οι κριτικές, οι αναθέσεις και να βρισκόμαστε εδώ σε κάθε σόου. Χάρηκα ιδιαίτερα και όλους τους γνώριζα αλλά τέτοιου είδους συνεργασία δεν είχα κάνει”.

«Θέλω όμως να πω και γιατί θα μου μείνει το Tv Queen. Το Tv Queen θα μου μείνει στο μυαλό γιατί, κατά τη διάρκεια της εκπομπής, πήραμε το ευρωπαϊκό στο μπάσκετ. Και την Παρασκευή, κατά τη διάρκεια της καθημερινής εκπομπής, πήραμε και το πρωτάθλημα Ελλάδος».

Tv Queen: «Τρελάθηκε» ο Ανδρέας Μικρούτσικος και αποχώρησε από το πλατό

«Θα μείνει και σε εμάς αυτό» αναφώνησε χαμογελώντας η εκθαμβωτική παρουσιάστρια του τελικού του Tv Queen, Ιωάννα Μαλέσκου για το επικό εκείνο ομολογουμένως στιγμιότυπο κατά το οποίο και ο Ανδρέας Μικρούτσικος πανηγύρισε live στο πλατό την ευρωπαϊκή αυτή διάκριση της αγαπημένης του ομάδας.

«Οπότε Tv Queenάρες μου τα σηκώσαμε» επισήμανε, με ενθουσιασμό, ο έμπειρος παρουσιαστής απευθυνόμενος στις διαγωνιζόμενες του ριάλιτι με την Ιωάννα Μαλέσκου να διευκρινίζει, με χιούμορ, πως «τα κύπελλα εννοεί ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο σημείο αυτό. Πάντως και το ηθικό θα είναι ανεβασμένο σε αυτόν τον τελικό».

Written by admin

Τραγικός θάνατος 59χρονης στην παραλία της Κόρφου

Η απόκληση του Όλιβερ στην Αλεξία: Ένας γάμος στο θρανίο