Η Αθηνά Οικονομάκου μιλάει για τον χωρισμό της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο

Είμαστε πολύ συνδεδεμένοι ως οικογένεια και αυτό δεν αλλάζει, δηλώνει η Αθηνά Οικονομάκου. Σε συνέντευξή της στο περιοδικό OK με τον Νίκο Γεωργιάδη, η ηθοποιός μίλησε και για τον χωρισμό της από τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

“Γιατί αποφασίσατε να βγάλετε ανακοίνωση μαζί για τον χωρισμό σας; Ήταν για να προστατεύσετε την οικογένειά σας από τις φήμες;” ρωτήθηκε η Αθηνά. “Ναι, το κάναμε για να προστατεύσουμε τα παιδιά μας και την οικογένειά μας από τις αναληθείς φήμες και τις κακόβουλες δημοσιεύσεις. Δεν αισθάνθηκα πίεση για να το κάνουμε, αλλά πίστευα ότι ήταν το σωστό βήμα”, απάντησε η ηθοποιός.

Σχετικά με την παρούσα φάση της ζωής της, η Αθηνά δήλωσε: “Νιώθω ήρεμη και καλά. Η ζωή συνεχίζεται και ό,τι συμβαίνει είναι για καλό. Πιστεύω ότι κάθε αλλαγή στη ζωή μας έχει τον δικό της λόγο και μας κάνει να μάθουμε κάτι νέο. Είμαι σε καλή φάση αυτή τη στιγμή και ευχαριστημένη με τον εαυτό μου.”

Όσον αφορά τη μητρότητά της, η Αθηνά δήλωσε: “Δεν νιώθω ότι μεγαλώνω τα παιδιά μου μόνη μου, αλλά τα μεγαλώνουμε μαζί με τον πρώην σύζυγό μου. Είμαστε πολύ συνδεδεμένοι ως οικογένεια και αυτό δεν αλλάζει. Παρόλα αυτά, υπάρχουν μέρες που είναι πιο δύσκολες, αλλά βρίσκουμε τρόπους για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις αυτές μαζί.”

Όσον αφορά τις ενδεχόμενες ενοχές ως μητέρα, η Αθηνά τόνισε: “Μερικές φορές νιώθω ενοχές, αλλά προσπαθώ να αντιμετωπίσω αυτά τα συναισθήματα και να κατανοήσω τον λόγο πίσω από αυτές. Κοιτάζω να είμαι ευαίσθητη στα συναισθήματά μου και να αντιμετωπίζω τις ενδεχόμενες ενοχές με σύνεση και αίσθημα ευθύνης.”

Πηγή εικόνας: NDP

Written by admin

Latest

Το εξομολογήθηκε για πρώτη φορά μετά το διαζύγιο με τον Μιχόπουλο η Αθηνά Οικονομάκου: «Αρκετές φορές νιώθω ενοχές, σε αυτή την φάση που βρίσκομαι…»

Latest

Διέρρευσε 54 χρόνια μετά: Η βάφτιση του γιου της Τζένης Καρέζη, η απαστράπτουσα μαμά και η διάσημη νονά