Η Αθηνά Αφαλίδου ανατρέπει τα δεδομένα: Η δημιουργική της έμπνευση από το νοσοκομείο

«Δεν έλειψα, όμως, ούτε μία μέρα από τη δουλειά. Το Σ’ αγαπώ είναι λίγο, Μπέττυ μου», δήλωσε σήμερα η Αθηνά Αφαλίδου. Η παρουσιάστρια έκανε μια συγκινητική εξομολόγηση στο ραδιοφωνικό σταθμό «I Love ΣουΚου», που έκανε να δακρύσουν τους συνεργάτες της. Αναφερόμενη στις δυσκολίες που αντιμετώπισε λόγω του προβλήματος υγείας του συζύγου της, η Αθηνά ευχαρίστησε τους συνεργάτες της για την υποστήριξή τους.
«Κάθε φορά που ξεκινάει μια νέα συνεργασία, πηγαίνεις με όλη σου την καρδιά και όλο το φως που έχεις μέσα στη ψυχή σου, αλλά δεν ξέρεις τι θα αντιμετωπίσεις. Αυτή η συνεργασία ήταν για μένα ένα δώρο Θεού, χωρίς υπερβολές. Παρόλα αυτά, δεν έλειψα ούτε μια μέρα από τη δουλειά, παρά τις δύσκολες συνθήκες. Το Σ’ αγαπώ είναι λίγο, Μπέττυ μου», πρόσθεσε η Αθηνά Αφαλίδου, κάνοντας λόγο για τα τρία δύσκολα χρόνια που πέρασε.
Η Αθηνά αναφέρθηκε και στο ότι πολλές φορές έγραφε τα σχολιαστικά της μέσα από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν ο σύζυγός της, αλλά παρ’ όλα αυτά ήταν πάντα παρούσα στη δουλειά της. Με αυτήν την ανακοίνωση, η Αθηνά έκλεισε μια πολύ σημαντική σελίδα στη ζωή της, ευχαριστώντας τους φίλους και συνεργάτες που την στήριξαν σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο.

Written by admin

Ποια είναι η Λουάνα Αλόνσο που θέλει να πάρει τα σκήπτα της πιο σέξι αθλήτριας στους Ολυμπιακούς Αγώνες (ΦΩΤΟ)

Ανακαλύπτοντας την Σεξουαλική Παρενόχληση στον Κόσμο της Μουσικής: Η Ιστορία μου