Η αστεία ερωτική ενέργεια που προκάλεσε η Κατερίνα Ζαρίφη στο πλατό

Τους μοίρασαν 30 προφυλακτικά σε κάθε αθλητή. Τι τους τα μοίρασαν; Για μπαλόνια;
Αντιμέτωποι με ένα… αναπάντεχο ερωτικό περιστατικό βρέθηκε η Κατερίνα Ζαρίφη και οι συνεργάτες της στην εκπομπή της στο ΟΡΕΝ την Πέμπτη το μεσημέρι. Συγκεκριμένα, καθώς συζητούσαν για τα κρεβάτια που θα χρησιμοποιήσουν οι αθλητές στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, ο σκύλος της Άννας Ζηρδέλη έπεσε πάνω σε ένα λούτρινο αρκουδάκι στο πλατό και επιχείρησε να… απολαύσει κάποιες ερωτικές στιγμές.
“Πώς να μην κόψει την όρεξη αυτό το κρεβάτι για την… αγάπη; Τους μοίρασαν 30 προφυλακτικά σε κάθε αθλητή. Για μπαλόνια θα τα έδωσαν;” σχολίασε με χιούμορ η Κατερίνα Ζαρίφη όταν άκουσε τα νέα από το Παρίσι. Όσο για τον σκύλο που ενεργούσε ακατάλληλα, η παρουσιάστρια αποφάσισε να διακόψει την κανονική ροή της εκπομπής για να τον τιμωρήσει.
“Λυπάμαι για τη διακοπή, αλλά εδώ γίνονται περίεργα πράγματα. Άννα, δεν πήρες το κρεβατάκι των Ολυμπιακών Αγώνων για το σκυλί σου και φαίνεται ότι το ευχαριστιέσαι πολύ εδώ” τόνισε η Κατερίνα με χιούμορ. Η στιγμή αυτή προκάλεσε γέλια και χαμόγελα στην ομάδα της εκπομπής, κλείνοντας το περιστατικό με χιουμοριστικό τρόπο.

Written by admin

Πελάτισσα σε σόκιν ανεκδοτάρα: Η δερμάτινη τσάντα

Γιώργος Λιβάνης: Ετοιμάζεται να γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά – Ανακοίνωση εγκυμοσύνης από τη σύντροφό του