Η Ασημίνα Ιγγλέζου μας στέλνει για υπογλώσσια – φωτογραφία

Η Ασημίνα Ιγγλέζου όταν δεν παίρνει τα βουνά για να τρέξει τους επικούς αγώνες της, αναστατώνει τους χιλιάδες θαυμαστές της μέσα απο το λογαριασμό που διαθέτει στο Instagram.

Πολλές φορές όμως το κάνει ταυτόχρονα, αφού δεν είναι λίγες εκείνες οι στιγμές που έχουν καταγραφεί στον φωτογραφικό φακό με την πανέμορφη Ασημίνα να αποχωρίζεται τα ρούχα της σε κάποια στιγμή ξεκούρασης και χαλάρωσης σε κάποιο διάλειμμά απο τους αγώνες της.

Διαβάστε επίσης: Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Αντάλλαξαν παθιασμένα φιλιά στην πίστα (vid)

Είναι ίσως η μοναδική που δεν έχει ακουστεί κάτι για επιστροφή της στο τηλεοπτικό ριάλιτι του ΣΚΑΪ, το Survivor All Star.

Δεν ξέρουμε αν θα της έχει κάνει πρόταση η παραγωγή, εμείς πάντως πιστεύουμε ότι η Ασημίνα Ιγγλέζου δεν θα ξανάκανε αυτό το ταξίδι, όχι γιατί σνομπάρει το Survivor, απλά φαίνεται ότι δεν είναι άνθρωπος που επιστρέφει στα παλιά.

Είναι μια απο τις πιο εντυπωσιακές γυναικείες παρουσίες των social media και κάνει πάντα αυτό που της αρέσει και γουστάρει.

Ακριβώς κάτι τέτοιο έκανε και στην ανάρτηση της, όπου θα την δείτε να ποζάρει με το πουκάμισο της ξεκούμπωτο αναστατώνοντας για μια ακόμα φορά την όραση μας!

Απολαύστε την μια και μοναδική βασίλισσα του instagram Ασημίνα Ιγγλέζου!


Πηγή: Tvfreaks.gr

Elena Kamperi: Η σέξι Ελληνίδα με τους 1,2 εκατ. followers που προκαλεί «εγκεφαλικά»

Βασίλης Καρράς: Mε λευκά μαλλιά και μούσια – αγνώριστος μετά το χειρουργείο