Η απρόσμενη εμφάνιση της Κένταλ Τζένερ στο Λούβρο: Ξυπόλητη στη διάρκεια ιδιωτικής επίσκεψης

Η Κένταλ Τζένερ, μοντέλο, επιχειρηματίας, αλλά και σταρ του δημοφιλούς ριάλιτι «Keeping Up with the Kardashians», έκανε την παραμονή της στο Παρίσι αξέχαστη με μια μοναδική επίσκεψη στο Μουσείο του Λούβρου.

Η διάσημη Αμερικανίδα βρέθηκε στο Παρίσι για την Εβδομάδα Μόδας και αποφάσισε να επισκεφτεί το μουσείο κατά τις μεσάνυχτα. Κλειστό για το κοινό, το Λούβρο έδωσε την ευκαιρία στην Τζένερ να απολαύσει τις πολύτιμες τέχνες με μοναδικό τρόπο.

Φωτογραφίες από την επίσκεψή της δημοσιεύτηκαν στον λογαριασμό της στο Instagram και έκαναν αίσθηση στα social media. Η Κένταλ φαίνεται να απολαμβάνει κάθε στιγμή στο μουσείο, έχοντας αφήσει ακόμα και τα παπούτσια της έξω από τις αίθουσες με τα αριστουργήματα τέχνης.

Μετά την επίσκεψή της στο Λούβρο, η Τζένερ παρακολούθησε επίδειξη μόδας, έκανε μια εκδρομή με ιππασία και περπάτησε στους δρόμους του Παρισιού με τον Bad Bunny.

Η Κένταλ Τζένερ απόλαυσε την ομορφιά της γαλλικής πρωτεύουσας, δημιουργώντας αναμνήσεις που θα θυμάται για πάντα. Και οι θαυμαστές της είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια μικρή γεύση από την εμπειρία της μέσω των social media.

Written by admin

Ξεκινά η ηλεκτρονική βεβαίωση τροχονομικών παραβάσεων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Το Amazon ετοιμάζει νέο site με χαμηλές τιμές για να ανταγωνιστεί τις Temu και Shein