Η απροσδόκητη νίκη της Sertab Erener στη Eurovision: Μόλις 2 βαθμοί διαφορά και οι ευτράπελες της ψηφοφορίας

Το 2003, το συγκρότημα που διεκδικούσε τη νίκη στον 68ο μουσικό διαγωνισμό Eurovision ήταν η Sertab Erener. Η τουρκική τραγουδίστρια κατάφερε να κερδίσει τον διαγωνισμό με το τραγούδι “Everyway That I Can”, ανοίγοντας τη διοργάνωση στην Κωνσταντινούπολη την επόμενη χρονιά. Μετά από 20 χρόνια, η Sertab Erener επιστρέφει στη σκηνή της Eurovision ως καλεσμένη φέτος στο Μάλμε της Σουηδίας.

Η νίκη της Sertab Erener στο 2003 ήταν μια έκπληξη, καθώς δεν θεωρούνταν φαβορί για την νίκη. Με μόλις 2 βαθμούς διαφορά από τους δεύτερους, κατάφερε να κερδίσει το τρόπαιο και να φέρει την πρώτη θέση για την Τουρκία μετά από 28 χρόνια. Η ψηφοφορία ήταν δραματική και οι τούρκοι οπαδοί ξέσπασαν σε ζητωκραυγές για τη νίκη τους.

Αυτή η ιστορική νίκη της Sertab Erener στη Eurovision το 2003 αξίζει να θυμηθεί και να τιμηθεί, καθώς αποτέλεσε ένα ξεχωριστό σημείο στην ιστορία του διαγωνισμού. Η επιστροφή της Sertab Erener φέτος στη σκηνή της Eurovision μας φέρνει αναμνήσεις από εκείνη την εποχή και μας κάνει να ανακαλύψουμε ξανά τη μαγεία της μουσικής. Ανυπομονούμε να δούμε ποιο θα είναι το επόμενο συγκρότημα που θα καταφέρει να κερδίσει τη φετινή Eurovision και να μας κάνει να ζήσουμε μοναδικές στιγμές όπως αυτές του 2003. Η μουσική πάντα μας ενώνει και μας χαρίζει στιγμές αξέχαστες.

Written by admin

Η Ντάνη Γιαννακοπούλου για πρώτη φορά μανούλα! | Zappit

Latest

«Έσπασε» τη σιωπή της για τον Σοϊλέδη και την επίθεση η Μαρία Αντωνά: «Είναι απίστευτο την ώρα που συζητείται το θέμα του χωρισμού…»