Η απόσταση ανάμεσα στη Μαρία Ιωαννίδου και τη Ναταλία Γερμανού

“Σε πιο νεαρή ηλικία ήμαστε σαν αδερφάκια, αργότερα την είχα σαν παιδί μου” εξομολογείται, παράλληλα, η Μαρία Ιωαννίδου.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Μαρία Ιωαννίδου στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο αυτή την εβδομάδα. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός και χορεύτρια αναφέρθηκε στη Ναταλία Γερμανού αποκαλύπτοντας πως σήμερα δεν έχουν καμία επαφή.

Είναι αλήθεια ότι είχατε πάρει τηλέφωνο τη Ναταλία Γερμανού, για να ζητήσετε οικονομική βοήθεια κι εκείνη σας αρνήθηκε;

Όχι ποτέ! Δεν τηλεφωνιόμαστε με τη Ναταλία Γερμανού. Δεν την ενδιαφέρει τι κάνω και πώς είμαι. Με στεναχώρησε αρκετές φορές αυτό, αλλά δεν μπορώ συνέχεια να ασχολούμαι γιατί η Ναταλία δεν μου μιλάει.

Γιατί πιστεύετε ότι δεν σας μιλάει η Ναταλία Γερμανού; Ουσιαστικά την μεγαλώσατε εσείς;

Η αλήθεια είναι ότι σε πιο νεαρή ηλικία ήμασταν σαν αδερφάκια. Αργότερα την είχα σαν παιδί μου. Ήμασταν για πολλά χρόνια μαζί και είχαμε άριστες σχέσεις και επαφές. Ξαφνικά κάτι έγινε, κάτι άκουσε κι έκοψε την επικοινωνία μαχαίρι. Είναι αδιάφορη και ασεβής, αυτό με ενοχλεί. Δεν με νοιάζει που δεν με καλεί στην εκπομπή της, με καλούνε δεκαπέντε άλλες εκπομπές.

Όταν έμαθε ότι κινδυνεύει να χαθεί το σπίτι του πατέρα της, δεν σας πήρε τηλέφωνο για να σας βοηθήσει;

Σκασίλα της! Εδώ γελάμε! Το σπίτι αυτό το είχαμε πάρει από κοινού με τον Φρέντυ. Τώρα δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για το σπίτι μου. Έχω κάποιες υποχρεώσεις οικονομικές ακόμη που πρέπει να τακτοποιήσω και όλα καλά.

Πηγή εικόνας: NDP Photo”

Written by admin

Θανάσης Πάτρας εκφράζει επιθυμία να παραμείνει στο MEGA – Ανοιχτές όλες οι επιλογές για το μέλλον

Η μάχη του Στράτου Τζώρτζογλου με την κατάθλιψη: “Όταν το ένα κλικ άλλαξε τα πάντα”