Η απολογία του Άγγελου Πυριόχου: Αναγνωρίζω τα λάθη μου και ζητώ συγνώμη

“Εκείνη την ώρα που είσαι σε μια εκπομπή και κάνεις χαβαλέ, μπορεί να σου ξεφύγει και κάτι. Πολύ εύκολο είναι” εξηγεί ο Άγγελος Πυριόχος.
Ο δημοσιογράφος και σκηνοθέτης είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί το πλατό της εκπομπής “Fay’s Time” στον ΣΚΑΪ, όπου συναντήθηκε με την Φαίη Σκορδά μετά από πολλά χρόνια. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Άγγελος Πυριόχος αναφέρθηκε στην αδικία που είχε κάνει σε ορισμένα άτομα στο παρελθόν, αλλά και στη δυσκολία να διαχωρίσει κανείς τον χαβαλέ από την προσβολή.

Όντας παλιός γνώριμος του Κώστα Τουρνά, παραδέχτηκε πως είχε προκαλέσει παρεξήγηση με ένα σχόλιο που είχε κάνει σε μια ραδιοφωνική εκπομπή. Ωστόσο, εξέφρασε τη λύπη του και δήλωσε πως πάντα έρχονταν να ζητήσει συγνώμη για τυχόν παρεξηγήσεις. Εξήγησε ότι συχνά, καθώς έκανε χαβαλέ σε εκπομπές, του ξέφευγαν ορισμένες φράσεις και προσπαθούσε να διορθώσει το λάθος αμέσως.

Τέλος, ανέφερε πως ποτέ δεν ήθελε να προσβάλει κανέναν και πάντα προσπαθούσε να διατηρήσει τις καλές σχέσεις με τους ανθρώπους γύρω του, παρά τις απόψεις που είχε.

Written by admin

Ανέκδοτο με πιλότο: Η συμφωνία και η βόλτα με αεροπλάνο

Ντάνι Άλβες: Η κάλυψη των δικαστικών εξόδων του με 150.000 ευρώ