Η Αποφασιστική Σημασία της Συμβουλευτικής Ζεύγους: Η Ανάγκη για Συνταγογράφηση

Το ζευγάρι πρέπει να δουλεύει τη σχέση του, να υπάρχει κατανόηση, να γίνονται υποχωρήσεις, να υπάρχει αγάπη και εφευρετικότητα στη σχέση, να βρίσκεις νέους τρόπους” δήλωσε ο Μελέτης Ηλίας.
Ο Μελέτης Ηλίας έδωσε συνέντευξη στη Real L!fe και στην Κορύνα Μανταγάρη και μίλησε για τον γάμο του και τη σύζυγό του.
Πόσα χρόνια είστε μαζί με τη Θέμιδα Βουτσινά;
Σχεδόν 18 μαζί και παντρεμένοι τα 14. Το παλεύουμε με τις καλές μας και τις κακές μας μέρες. Η σύζυγός μου δεν δουλεύει μετά από 20 χρόνια που ήταν βοηθός οδοντιάτρου. Τώρα είναι φοιτήτρια του ανοιχτού πανεπιστημίου και σπουδάζει Ιστορία του Ελληνικού Πολιτισμού. Έχει μεγάλη αφοσίωση και πολύ διάβασμα. Της έχω πει “κάν’ το, δοκίμασέ το, θα σε στηρίξω όσο μπορώ από τη δική μου μεριά” γιατί είναι κάτι που ήθελε και αγαπούσε.
Υπάρχει μυστικό επιτυχίας σε μία μακροχρόνια σχέση;
Μην παίζω ξαφνικά γκουρού της οικογενειακής θαλπωρής γιατί έρχεται η καθημερινότητα και σε διαψεύδει. Το ζευγάρι πρέπει να δουλεύει τη σχέση του, να υπάρχει κατανόηση, να γίνονται υποχωρήσεις, να υπάρχει αγάπη και εφευρετικότητα στη σχέση, να βρίσκεις νέους τρόπους. Είναι σαν την τέχνη, πρέπει να ψάχνεις συνεχώς το καινούριο. Αυτό που πράγματι μας έχει βοηθήσει ως ζευγάρι είναι η συμβουλευτική ζεύγους. Είναι τόσο καθοριστικό που, κατά τη γνώμη μου, θα έπρεπε να συνταγογραφείται.

Written by admin

Πάνος Ιωαννίδης απουσιάζει από το MasterChef – Τα λόγια του Σωτήρη Κοντιζά για την υγεία του

Τον Ολυμπιακό τον Κόβει και το Conference μαζί με τον Παναθηναϊκό