Η απόφασή μου να μην στρεσάρω: Η πρώτη μου αντίδραση στο να μην το κάνω στη Μάγισσα, από τον Τάσο Νούσια.

Κάθε φορά που καλούμαστε να διαχειριστούμε βίαιες σκηνές, μας απασχολεί πολύ γιατί έχει βία, σώμα, ήχο” ομολογεί ο Τάσος Νούσιας

Ο Τάσος Νούσιας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” με τη Ναταλία Γερμανού, όπου αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στη σειρά “Μάγισσα” και τη δυσκολία να διαχειριστεί βίαιες σκηνές. Ο ηθοποιός τόνισε πως κάθε φορά που αντιμετωπίζουν τέτοιες σκηνές, πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί, καθώς η βία, το σώμα και ο ήχος μπορεί να είναι στρεσαριστικά.

Σχετικά με μια συγκεκριμένη σκηνή με τη Μεταξία στη σειρά, ο Τάσος αποκάλυψε πως αρχικά αντέδρασε αρνητικά στην ιδέα της, αλλά στη συνέχεια συνειδητοποίησε πως πρέπει να υπηρετήσει τον ρόλο του με επαγγελματισμό. Τονίζοντας τη σημασία της διατήρησης των ορίων και του ελέγχου σε ακραίες σκηνές, ο ηθοποιός ανέφερε πως πρέπει πάντα να υπάρχει συναίνεση μεταξύ των συμμετεχόντων.

Συνολικά, ο Τάσος Νούσιας αναφέρθηκε στην δύσκολη εμπειρία της διαχείρισης βίαιων σκηνών και τονίζοντας τη σημασία του σεβασμού προς τους άλλους συναδέλφους και τη δημιουργία ενός ασφαλούς περιβάλλοντος στα γυρίσματα.

Written by admin

Latest

«Κεραυνοί» Νίκου Μάνεση στη Μαρίνα Σάττι: «Εκτεθήκαμε! Πήγαινε στο ξενοδοχείο να…»

Latest

Μαρία Μπακοδήμου: Ερώτηση παγίδα από τον Μαραντίνη – «Τώρα με κόμπλαρες»