Σιωπηλός Δρόμος Spoiler: Η απιστία της Αθηνάς θα αποκαλυφθεί, και ο εκβιασμός του Βασίλη!

Σιωπηλός Δρόμος Spoiler

Ο Σιωπηλός Δρόμος ξεκίνησε. Κάθε Κυριακή ένα επεισόδιο αναμένεται να καθηλώσει όλο το κόσμο μπροστά στις οθόνες του. Η τηλεθέαση στα ύψη από την σειρά του Mega Tv.  Η αγαπημένη σας σειρά είναι εδώ με νέα επεισόδια για να σας δίνει ότι ακριβώς ζητάτε.

Αλήθεια όμως τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο;
Η απιστία της Αθηνάς θα αποκαλυφθεί και θα προκαλέσει ταραχή σε όλη την οικογένεια. Με την Μαντώ να μην μπορεί να πιστέψει για την κρυφή σχέση του άντρα της.

Ο Βασίλης εκβιάζει τον Νικήτα ότι θα αποκαλύψει σε όλους τα ένοχα μυστικά της οικογένειας. Με την αστυνομία να αποφασίζει να προχωρήσει σε συλλήψεις. Με το σχέδιο ότι θα τους οδηγήσει στο μέρος που κρύβουν τα παιδιά οι αστυνομικοί αποφασίζουν να παρακολουθήσουν τον δράστη. Με στόχο να μην γίνουν αντιληπτοί από τον δράστη είναι κάτι  που θέτει ο Νάσος Οικονομίδης .

Με την Θάλεια να ερευνά τα στοιχεία του > η ίδια φτάνει σε μία υπόθεση που διαδραματίστηκε 25 χρόνια πριν. Κάτι από το παρελθόν εμφανίζεται και πάλι μπροστά στην Θάλεια Ο Σπύρος προσπαθεί να ηρεμίσει τον Βασίλη και να μην αποκαλύψει όσα ξέρει.

Ο Βασίλης είναι ασυγκράτητος όμως και δεν μπορεί να ελέγξει την οργή του. Με την μητέρα του Μιχάλη να ανατρέπει τα πάντα μιας και η υγεία της χειροτερεύει.

Χamos

Live η πληροφορίες από τους Β. Παπαευαγγέλου και Γκ. Μαγιορκίνη

Survivor spoiler 21/5: Η σύντροφος του Μπόγδανου μιλάει για πρώτη φορά!