Κατερίνα Καινούργιου: Η απάντηση του Open στο εξώδικο της Καινούργιου

… Θα τα πούμε στα δικαστήρια

Πρώτοι σας μεταφέραμε το ρεπορτάζ που αφορούσε στο εξώδικο της Καινούργιου κατα του τηλεοπτικού σταθμού Open.

Εξώδικο Βόμβα της Καινούργιου κατά του ΟΡΕΝ – “Καταγγέλλω την σύμβαση μου γιατί με θίξατε…”

Η παρουσιάστρια επικαλούμενη μια σειρά από προβλήματα κατήγγειλε εν ολίγης την σύμβαση της.

Η απάντηση του Open στο εξώδικο της Καινούργιου – Θα τα πούμε στα δικαστήρια

Τα στελέχη του καναλιού της Παιανίας απάντησαν αμέσως με Δελτίο τύπου. Ούτε λίγο ούτε πολύ ενημέρωσαν την πιάτσα ότι θα κινηθούν εναντίον της παρουσιάστριας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του σταθμού OPEΝ:
«Σχετικά με σημερινά δημοσιεύματα αναφορικά με το εξώδικο της κυρίας Κατερίνας Καινούργιου προς τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN.

Ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN θα ασκήσει δυναμικά κάθε νόμιμο και θεσμικό του δικαίωμα απέναντι σε όλους όσοι εφευρίσκουν και επικαλούνται αναληθείς ισχυρισμούς για να μην τιμήσουν τις δεσμεύσεις τους, καθώς και απέναντι σε όσους συμμετέχουν, υποκινούν και ανέχονται αθέμιτες και αντιεπαγγελματικές πρακτικές.

Τις αμέσως προσεχείς ημέρες θα απαντηθούν μέσω της νόμιμης οδού όσα ανυπόστατα αναφέρονται στο εν λόγω εξώδικο, ενώ ο σταθμός θα εξαντλήσει κάθε νόμιμο μέσο για την προάσπιση των συμφερόντων του και της επαγγελματικής δεοντολογίας που πρέπει να τηρείται σε κάθε χώρο και, ιδίως, στο χώρο των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Το OPEN, ολοκληρώνοντας με επιτυχία τον τρίτο χρόνο της δυναμικής του λειτουργίας, συνεχίζει απρόσκοπτα τον σχεδιασμό της νέας τηλεοπτικής σεζόν με αποκλειστικό γνώμονα την παροχή πλουραλιστικού και ποιοτικού προγράμματος στο τηλεοπτικό κοινό».

Survivor – Ασημακόπουλος για Τριαντάφυλλο: Ζητώ δημόσια συγγνώμη στον τριαντάφυλλο αν έκανα κάτι που τον πείραξε και τον στενοχώρησε

ΦΛΟΡΙΝΤΑ

NEWS: Η… επίσκεψη αλιγάτορα σε εκκλησία και η δήλωση πάστορα που δεν περίμενε κανείς!