Η απάντηση της Ζήνας Κουτσελίνη στον Γιώργο Λιάγκα: Το αδιανόητο “χτύπημα” στον αέρα!

«Αν, λοιπόν, με απέλυε κανείς, βεβαίως και θα χτυπούσα τις πόρτες γιατί αυτό δείχνει έναν άνθρωπο που είναι ταπεινός και που σέβεται τη δουλειά του», δήλωσε η Ζήνα Κουτσελίνη.
Η ίδια απήντησε στον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος είχε κάνει δηλώσεις πριν από λίγες μέρες στον αέρα της εκπομπής του στον ΑΝΤ1. Ο Γιώργος Λιάγκας είχε αναφέρει πως “γνωρίζω ότι η Ζήνα Κουτσελίνη γυρνοβολάει στα κανάλια και λέει κόψτε ό,τι έχετε και δώστε μου το 12-2”.
Η Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε για τις συζητήσεις με το Star, αναφέροντας πως είχαν πραγματοποιηθεί δύο συγκεκριμένα ραντεβού με το κανάλι. Αναφέρθηκε επίσης στην ανανέωση συνεργασίας τους, χωρίς ωστόσο τη βραδινή εκπομπή. Η ίδια τόνισε πως η σχέση τους με το Star είναι σε καλό στάδιο και χωρίς κενά.
Όσον αφορά στον Γιώργο Λιάγκα, η Ζήνα Κουτσελίνη ανέφερε: “Δεν είναι τιμητικό για μένα να αναφέρεις τι είπε ο Γιώργος Λιάγκας. Αποδεικνύω ότι δεν έχω γυρνοβολήσει σε κανένα κανάλι φέτος. Εάν κάποιος γνωρίζει κάτι διαφορετικό, ας το αποδείξει. Εγώ σέβομαι τη δουλειά μου και δεν θα ανέχομαι αβάσιμες κατηγορίες”.
Τέλος, η Ζήνα Κουτσελίνη απάντησε σε πιθανές ενέργειες του Γιώργου Λιάγκα, λέγοντας πως και εκείνος αν ήθελε να αναζητήσει εργασία θα έκανε το ίδιο. Οι δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη έρχονται να διαλευκάνουν την κατάσταση και να απομακρύνουν τυχόν αμφιβολίες που είχαν δημιουργηθεί.

Written by admin

Πώς να επικοινωνείτε με τη γάτα σας για να σας καταλαβαίνει

Η καλοκαιρινή στιγμή της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη: Μπικίνι στο σκάφος