Η απάντηση της Ναταλίας Γερμανού στις αιχμές του Μαυρίκιου Μαυρικίου για «αρπαχτή» 12.000 ευρώ

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με τη μέλλουσα σύζυγό του, Ιλάειρα Ζήση βρέθηκα προσκεκλημένοι στην πρωινή εκπομπή του OPEN με τίτλο “Open Weekend”.

Το ζευγάρι που σύντομα θα δούμε να συμμετέχει στο “Asia Express” μίλησε για όλα στην Ελένη Τσολάκη, ενώ ο θεατρικός παραγωγός δεν δίστασε να προχωρήσει στην αποκάλυψη ότι γνωστή παρουσιάστρια της τηλεόρασης δε δίστασε να του ζητήσει το υπέρογκο ποσό των 12.000 ευρώ για να παίξει ως DJ στον γάμο του με την Ιλάειρα.

“Είναι αλήθεια αυτό που είπα για την παρουσιάστρια.

Χαρακτηριζόμαστε από κάποιες εκπομπές και κάποιους πανελίστες ως δήθεν ζευγάρι. Με ενόχλησε ότι υπάρχουν δήθεν συμπεριφορές από ανθρώπους που μας λένε δήθεν. Κι έδωσα ένα παράδειγμα και είπα για την πρόταση στην παρουσιάστρια. Δεν έκανα την πρόταση στην ίδια, αλλά σε έναν από τους ανθρώπους που τη μανατζάρουν.

Ζήτησε 12.000 ευρώ για να έρθει να παίξει μουσική για 45 λεπτά. Όταν κλείσουν οι κάμερες θα στα πω”, είπε χαρακτηριστικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Στο Twitter η δήλωση αυτή συζητήθηκε έντονα και οι μαντεψιές για το σε ποια παρουσιάστρια αναφερόταν έδωσαν και πήραν. Το επικρατέστερο όνομα ήταν αυτό της Ναταλίας Γερμανού που στο παρελθόν εργαζόταν και ως DJ.

Η ίδια, ως φανατίκη χρήστης του Twitter, είδε τα σχόλια και θέλησε να δώσει τη δική της απάντηση, λέγοντας πως δεν αναφέρεται σε εκείνη ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

“Αν το πιστεύεις αυτό για εμένα, μπλόκαρε με”, έγραψε στην αρχή.

“Εγώ πάλι δεν έχω καταλάβει. Και να είσαι εσύ, και να το ζήτησες αυτό το ποσό, το κακό που είναι; Κάνεις μία δουλειά και όπως όλοι μας θέλεις και να πληρωθείς. Δηλαδή φτάνουμε στο σημείο πλέον να ‘δαιμονίζουμε’ και τις δουλειές;”, της απάντησε κάποιος με την ίδια να ολοκληρώνει λέγοντας “Θέλω να διαχωρίζουμε τις αλήθειες από τα ψέματα”.

Η Γη της Ελιάς spoiler: Κι άλλο σκηνικό με Εύα και Αρετή! Πόσο ακόμα;

Ζώδια: Οι ερωτικές «παραξενιές» των ζωδίων!