Η απαιτητική στάση του Δήμου Βερύκιου στην Ελένη Μενεγάκη

Μα άλλο Δημήτρης κι άλλο Βαγγέλης… δεν είναι τα ίδια πράγματα

Ο Δήμος Βερύκιος έκανε το δικό του σχόλιο για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το MEGA μέσω της στήλης του στο Happy Day. Ο δημοσιογράφος του Alpha, μετά από την αναφορά σε θέματα πολιτικής επικαιρότητας, επέλεξε να μιλήσει και για την αιφνίδια λύση της συνεργασίας της παρουσιάστριας με το κανάλι.

“Τώρα δεν θα ήθελα να κλείσω χωρίς να πω μία κουβέντα για την άλλη μεγάλη κυρία της ελληνικής τηλεόρασης. Σκληρή διαπραγματεύτρια… πολύ σκληρή, που το καλούπι σπάει, όταν είναι σκληρός διαπραγματευτής και από την άλλη πλευρά”, ανέφερε αρχικά ο Δήμος Βερύκιος.

“Έχω ζήσει αρκετές διαπραγματεύσεις της ναζιάρας μου της Ελένης”, επεσήμανε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος του Alpha.

“Όταν η Ελένη καταλάβει ότι μπορεί να ‘παίξει’ μέχρι το τέλος και να νικήσει την άλλη πλευρά, το πάει μέχρι τέρμα. Όταν βλέπει ότι δεν την… παίρνει, το κόβει μόνη της εγκαίρως”, σχολίασε χαρακτηριστικά στη συνέχεια ο Δήμος Βερύκιος.

“Αν η Ελένη είχε καταφέρει ένα comeback στο MEGA με ένα ‘χρυσό’ συμβόλαιο επί 3 χρόνια, όταν ένας σταθμός βλέπει ότι δεν βγαίνει το budget, έχει το δικαίωμα να σου πει: σε θέλω σαν brand, θέλω τους πελάτες σου αλλά το κόστος δεν βγαίνει”, είχε σχολιάσει νωρίτερα η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

“Μα άλλο Δημήτρης κι άλλο Βαγγέλης… δεν είναι τα ίδια πράγματα”, επισήμανε με νόημα ο Δήμος Βερύκιος, κλείνοντας το σχόλιό του για την Ελένη Μενεγάκη.

Written by admin

Μέγκαν Φοξ: Η φωτογραφία της στο Instagram χωρίς μέικ απ που δίχασε – «Ποια είναι αυτή;» της γράφουν

Ανήλικος ασυγκράτητος: Η ανατριχιαστική επίθεση μέσα από το TikTok