Η Αντοχή της Αγάπης: 30 Χρόνια με την Κρινιώ Νικολάου

Την Δευτέρα 27 Μαΐου στις 21:00 στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, η Κρινιώ Νικολάου θα μας ταξιδέψει με τη μουσική της. Η Κρινιώ με το ταλέντο και την αφοσίωσή της έχει καταφέρει να αγγίξει τις καρδιές μας και να μας συντροφεύει σε κάθε στιγμή της ζωής μας. Με 30 χρόνια μουσικής δημιουργίας, η Κρινιώ έχει ερμηνεύσει πολλά τραγούδια και έχει συνεργαστεί με σημαντικούς καλλιτέχνες.

Στην ειδική αυτή βραδιά, φίλοι και συνεργάτες της Κρινιώς θα ερμηνεύσουν τα δικά της τραγούδια, μοιράζοντας μαζί μας τις συναισθηματικές συνθέσεις της. Μεταξύ αυτών, θα συμμετέχουν καλλιτέχνες όπως η Σοφία Βόσσου, η Ελπίδα Γαδ, η Φωτεινή Δάρρα, ο Δημήτρης Κανέλλος και πολλοί άλλοι.

Η βραδιά θα παρουσιάσει ο δημοσιογράφος Γιάννης Βίτσας και στη σκηνή θα είναι οι μουσικοί Τάσος Ζαφειρίου, Άγγελος Κουσάκης, Μερόπη Βλαχογιάννη, Χρήστος Πετεβής, Γιάννης Ψαράκης και η ίδια η Κρινιώ Νικολάου στο πιάνο.

Μη χάσετε αυτήν τη μοναδική ευκαιρία να απολαύσετε μια βραδιά γεμάτη μουσική και συναισθήματα στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο. Θα είναι μια βραδιά που θα μας μείνει αξέχαστη!

Written by admin

MasterChef: Ο αυστηρός κριτής της βραδιάς δεν ανεχεται λάθη

Kουτσομπόλα φίλη – Ανεκδοτάρα: Η νέα γειτόνισσα και ο σύζυγος