Η αντιμετώπιση του Θάνου Κρομμύδα: Όταν η γνωριμία απογοητεύει

“Μετά έμαθα ότι αυτός έτσι λειτουργεί”, λέει ο Θάνος Κρομμύδας.

Ήταν ο Τσέλο Κομποσκίνο στην αστεία παράσταση “Έγκλημα στο Lotus Canyon” στο Θέατρο 104, σε ένα μυστήριο κωμωδία με στιγμές γέλιου, αγωνίας και ανατροπών που το κοινό λάτρεψε. Ο Θάνος Κρομμύδας είναι το νέο μεγάλο όνομα του θεάτρου. Κατάγεται από τα Στουρναραίικα Τρικάλων, έχει σπουδάσει στην καλύτερη σχολή υποκριτικής της Αμερικής, την American Academy of Dramatic Arts στη Νέα Υόρκη, όπου επιλέχθηκε ανάμεσα στους 25 καλύτερους αποφοίτους από όλο τον κόσμο, και έτσι βρέθηκε ανάμεσα στους πιο ταλαντούχους νέους ηθοποιούς στις Ηνωμένες Πολιτείες.

“Η ημέρα που ξεκίνησα το ταξίδι μου για την Αμερική για να συνεχίσω τις σπουδές μου στο θέατρο δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Ήταν Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου του 2014. Ήταν ένα ταξίδι γεμάτο εμπειρίες και σίγουρα έπαιξε σημαντικό ρόλο στην εξέλιξή μου ως ηθοποιός και ως άνθρωπος”, δηλώνει στην Απογευματινή και στην Σπυριδούλα Τριάντου. Ο Θάνος Κρομμύδας έχει λάβει μαθήματα και από την διάσημη Κιμ Κατράλ, τη γνωστή Σαμάνθα από το “Sex and the City”, που έχει φοιτήσει στην ίδια σχολή.

Έκτοτε εργάζεται αδιάκοπα στο θέατρο. “Οι απόφοιτοι, αυτοί που έχουν γίνει μεγάλοι αστέρια, έρχονται για σεμινάρια. Έτσι ήρθε και η Κατράλ. Το πρώτο πράγμα που με εντυπωσίασε ήταν ότι ήταν πολύ φιλική. Δεν έδειχνε καθόλου ότι είναι διάσημη”, λέει. Στην Αμερική τα πράγματα είναι πιο δύσκολα. “Πολλοί μπορεί να φανταστούν ότι είναι υπέροχο το ‘αμερικανικό όνειρο’, αλλά δεν είναι εύκολο. Στο εξωτερικό όλα είναι δύσκολα. Χρειάζεται μεγάλη αφοσίωση. Και οι κατασκήνωσεις διαφέρουν από αυτές στην Ελλάδα. Διαρκούν αρκετές ώρες. Πρέπει να περάσεις το πρώτο, το δεύτερο, το τρίτο καστινγκ για να πάρεις ένα ρόλο”, εξηγεί. “Πρέπει να είσαι πάντα στην ώρα σου. Αν αργήσεις έστω πέντε λεπτά, σε απολύουν. Δεν συγχωρούν αυτά τα λάθη. Ο χρόνος για αυτούς είναι χρήμα”, λέει ο Θάνος Κρομμύδας.

Το θέατρο μπήκε ξαφνικά στη ζωή του. “Σπούδαζα Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και ταυτόχρονα συμμετείχα σε θεατρική ομάδα. Εκεί κατάλαβα πόσο αγαπώ το θέατρο. Το είπα αμέσως στους γονείς μου που ασχολούνται επίσης με τα Οικονομικά. Δεν χάρηκαν πολύ, αλλά με στήριξ…

Written by admin

Η αποκάλυψη της Λώρας: Η μάνα μου ως το χειρότερο εφιάλτη της

Οι Μέσι και Σουάρες κατέχουν τις πιο δημοφιλείς φανέλες στο MLS