Menu

Η αντιμετώπιση του στιγματισμού στους δρόμους: Η αντίδραση όταν σου λένε “είσαι σαν ελέφαντας”

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή “Πάμε Δανάη”, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε για τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει λόγω των παραπανίσιων κιλών του, καθώς και για την τραγική εμπειρία που έζησε με ένα φάρμακο που αποδείχτηκε επικίνδυνο.

“Τα τελευταία πέντε χρόνια αντιμετωπίζω δυσκολίες λόγω των κιλών μου. Πριν λίγες μέρες αποσύρθηκε από τον ΕΟΦ το φάρμακο που έπαιρνα, και τώρα στέλνω ένα εξώδικο για τις συνέπειες που είχε στην υγεία μου. Ήταν η πιο τραγική νύχτα της ζωής μου. Δεν γνώριζα ότι μπορώ να διεκδικήσω νομικά ζημίες, καθώς όλες οι πιθανές επιπτώσεις αναγράφονταν στη συσκευασία του φαρμάκου. Αυτή η εμπειρία αφήνει τα σημάδια της”, ανέφερε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

“Δεν μπορείτε να φανταστείτε τον πόνο που νιώθω να είμαι παχύσαρκος και να πρέπει να κινούμαι καθημερινά. Το βάρος μου έχει γίνει αντικείμενο χλευασμών και ακαταλληλοτήτων από πολλούς. Οι αυτοκτονικές μου σκέψεις εντεινόταν με τη λήψη του φαρμάκου. Αυτή η ιστορία μου άφησε τραύμα. Μόνο όσοι έχουν βιώσει την παχυσαρκία μπορούν να καταλάβουν την αληθινή της δυσκολία”, πρόσθεσε στη συνέχεια ο παρουσιαστής.

Written by admin

Exit mobile version