Η αντίδραση του Δημήτρη Παπανώτα στο μπλοκ του Ουγγαρέζου στην Μαγγίρα

Το “πολύπλευρο” ταλέντο της Μπέττυς Μαγγίρας δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Δημήτρη Παπανώτα, ο οποίος δήλωσε πως θα προτιμούσε να την βλέπει να εκφράζει τις ικανότητές της σε μια μουσική σκηνή.

Ο γνωστός τραγουδιστής και ηθοποιός μίλησε για το block που υπήρξε από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο στην Μπέττυ Μαγγίρα, εκδηλώνοντας τη ζήλειά του για τον τρόπο που τοποθέτησε ο συνάδελφος του στην παρουσιάστρια. Παράλληλα, αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό που τον ενόχλησε από την εκπομπή του ΑΝΤ1.

Ο Δημήτρης Παπανώτας δήλωσε πως ενοχλήθηκε από κάποιες ανακρίβειες που παρουσιάστηκαν σχετικά με τη δική του άποψη σχετικά με τον ρόλο του παρουσιαστή. Εξέφρασε την ανησυχία του για τον τρόπο που παρουσιάστηκαν κάποια θέματα και επεσήμανε πως οι αδαείς θεατές μπορεί να μην κατανοήσουν την πραγματική τους έννοια, ενώ όσοι έχουν γνώση θα το αντιληφθούν καλύτερα.

Τέλος, ο Δημήτρης Παπανώτας χαρακτήρισε τις παρουσιάσεις της Μπέττυς Μαγγίρας ως “τηλεοπτικές ανοησίες” και εξέφρασε την επιθυμία του να την βλέπει να εξελίσσεται επάνω σε μια μουσική σκηνή, αντί για τηλεοπτικές εκπομπές.

Written by admin

: “Οι Παλαιοχριστιανοί ανησυχούν για την κατάσταση των Σόδομα και Γόμορρα”

13χρονο παιδί θεραπεύτηκε πλήρως από έναν επιθετικό τύπο καρκiνου