Η αντίδραση μου στη σεξουαλική παρενόχληση – συνέντευξη με την Πίτσα Παπαδοπούλου

Τα δικά μου χρόνια ήταν τουλάχιστον άνθρωποι του μόχθου, κουρασμένοι, αγράμματοι, δεν ήξεραν τι έκαναν. Αυτοί όμως σήμερα, για ποιο λόγο;

Με αφορμή την πρόσφατη εμφάνισή της στην Αθήνα, η Πίτσα Παπαδοπούλου παραχώρησε μια εξοντωτική συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Ακόμα δεν είδες τίποτα” και στη δημοσιογράφο Βίκυ Δέτσικα την Κυριακή στο MEGA. Μεταξύ άλλων, η λαϊκή τραγουδίστρια μίλησε για την πρώτη της εμφάνιση με τη Βίκυ Μοσχολιού αλλά και την προσωπική της αντιμετώπιση στις δύσκολες συνθήκες που αντιμετώπισε στη μακρόχρονη πορεία της.

Συγκεκριμένα, η Πίτσα Παπαδοπούλου επεσήμανε το γεγονός ότι “στην πρώτη μου εμφάνιση με τη Βίκυ Μοσχολιού είχα πολύ νεύρο και ακόμα έχω. Δεν αλλάζει αυτό. Δεν έχω συνηθίσει στο επάγγελμά μου, ευτυχώς όμως όταν βρίσκομαι στη σκηνή δεν σκέφτομαι τίποτα μόλις πιάνω το μικρόφωνο. Μόνο ό,τι τραγουδάω, αυτό με έχει σώσει. Όλα εξαφανίζονται τότε, τα πάντα, μέχρι να πιάσω το μικρόφωνο και να βγω στη σκηνή”.

“Ο καλλιτεχνικός χώρος είναι ο πιο αθώος, σε όλα, σε ό,τι ακούγεται και το λέω με το χέρι στην καρδιά. Θέλω να πω ότι πάντα υπήρχαν αυτά που ακούμε σήμερα αλλά σήμερα είναι ακόμα χειρότερα γιατί οι άνθρωποι είναι πιο εξελιγμένοι, πιο εκπαιδευμένοι. Τα δικά μου χρόνια ήταν τουλάχιστον άνθρωποι του μόχθου, κουρασμένοι, αναλφάβητοι, δεν ήξεραν τι έκαναν. Αυτοί όμως σήμερα, για ποιο λόγο; Όχι, “με αγαπά και μου έδωσε ένα χαστούκι”. Κανένας που αγαπά, δεν δίνει ένα χαστούκι. Είναι λυπηρό, λυπάμαι πάρα πολύ”.

“Εγώ το θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης το προσέγγιζα όπως έπρεπε, όπως νόμιζα ότι έπρεπε, λέγοντας “δεν με ενδιαφέρεις”. “Χωρίς εμένα δεν θα μπορέσεις να κάνεις ό,τι πρέπει να κάνεις” μου έλεγαν και απαντούσα πως “δεν με νοιάζει, δεν με αφορά. Δεν θα κάνω ποτέ μου τίποτα”. Αυτή ήταν η δική μου αντίδραση” πρόσθεσε η Πίτσα Παπαδοπούλου στη νέα της συνέντευξη στο ψυχαγωγικό περιοδικό του Κώστα Τσουρού στο Μεγάλο Κανάλι.

Written by admin

Έναρξη Θερινών Εκπτώσεων με Στόχο Ορόφο Άνω των 7 Δισ. Ευρώ

Πώς να αποφύγετε το κόλλημα του αυτοκινήτου στην άμμο: Συμβουλές για ξεκόλλημα