Η Ανθή Σαλαγκούδη αποκαλύπτει: Ο μπαμπάς μου και η πολιτική δύναμη

“Ήμουν εύκολος στόχος και λόγω του ονόματος και λόγω του ότι είμαι γυναίκα”, είπε η Ανθή Σαλαγκούδη κατά τη συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ με τον Μιχάλη Ροδόπουλο. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε για το πώς έχει νιώσει ότι πρέπει να αποδείξει την ικανότητά της στον χώρο της δημοσιογραφίας, παρά το γεγονός ότι είναι κόρη ενός διάσημου πολιτικού.

Όταν ρωτήθηκε αν έχει νιώσει την ανάγκη να αποδείξει ότι δεν είναι μόνο όμορφη, απάντησε ότι τα πρώτα χρόνια στη δημοσιογραφία ένιωσε αυτή την πίεση. “Είχα και το όνομα του μπαμπά, οπότε ήταν δύσκολο. Αισθανόμουν ότι πρέπει να υπερβάλω για να αποδείξω ότι δεν είμαι απλά η κόρη του μπαμπά μου”, δήλωσε.

Επίσης, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι έγινε πολλές φορές “στόχος” λόγω του ονόματός της και της φύλου της. Ο μπαμπάς της, σύμφωνα με την ίδια, δεν είχε πολιτική δύναμη ή συστημική επιρροή τότε, κάτι που την έκανε ακόμα ευκολότερο στόχο.

Η Ανθή Σαλαγκούδη είναι μια δυναμική προσωπικότητα στον χώρο της δημοσιογραφίας και της τηλεόρασης, που αντιμετωπίζει με αξιοπρέπεια τις προκλήσεις που της τίθενται λόγω του ονόματός της και της φύλου της.

Written by admin

Latest

«Λάβρος» από Ποσειδώνα Γιαννόπουλο για Τούνη: «Ποιο είναι ζόρικο μωρέ; Κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας;»

Καιρικές αλλαγές: Η άνοδος της θερμοκρασίας με συννεφιά, αφρικανική σκόνη και βροχές σήμερα