Η Άννα Βίσση έβαλε «φωτιά» στη σκηνή του MadWalk – Δείτε το σόου της απόλυτης ελληνίδας σταρ

Latest

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έκλεισε η φετινή διοργάνωση του Madwalk, το οποίο μεταδόθηκε και φέτος από το MEGA. Η Άννα Βίσση ανέβηκε στη σκηνή της διοργάνωσης και ξεσήκωσε κοινό και τηλεθεατές με τις επιτυχίες της.

Αρχικά, η Άννα Βίσση τραγούδησε το πρόσφατο ραδιοφωνικό της hit με τίτλο «Αίμα», με τη συμμετοχή της νεαρής τραγουδίστριας Daphne Lawrence.

Ακολούθησε η «Γκαζόζα», το ολοκαίνουργιο κομμάτι της, που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες και έχει ήδη προκαλέσει αίσθηση.

Η βραδιά έκλεισε με την Άννα Βίσση να ερμηνεύει τη διαχρονική της επιτυχία «Αγάπη Υπερβολική» σε μία ξεχωριστή διασκευή με τον δημοφιλή τράπερ iLLEOo, στήνοντας ένα τεράστιο πάρτι στη σκηνή του σόου.

Φυσικά, στο twitter έγινε χαμός, με τους χρήστες να αποθεώνουν την απόλυτη ελληνίδα σταρ για την εκπληκτική εμφάνισή της στο φινάλε του χθεσινού σόου.

Η Άννα Βίσση ήρθε στην σκηνή του #MadWalk22 και έχει από τις καλύτερες εμφανίσεις της βραδιάς 👏👏👏👏👏👏 Τι τραγουδάρες μας έχει χαρίσει 👏👏👏👏👏 Πολλά συγχαρητήρια για αυτήν την εμφάνιση της 👏👏👏👏👏 pic.twitter.com/z572B62xSi

— photographylover🧡🌅📸 (@jimandr2) December 23, 2022

ήσουν, είσαι & θα είσαι
η ΑΠΟΛΥΤΗ
ΕΛΛΗΝΙΔΑ
Σ Τ Α Ρ
👑#MadWalk22#annavissi pic.twitter.com/ddwjURdY2q

— STARBATS (@starbats_gr) December 23, 2022

#MadWalk22
Άννα Βίσση κλείνει τη βραδιά λέγοντας παραπάνω από ένα καινούρια της τραγούδια και φοράει καπέλο και τζακετ τα οποία βγάζει μετά, για να μας δώσει το flashback από την εμφάνισή της στα βραβεία Mad το 2009 ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΘΩ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ pic.twitter.com/mypPqKHcFY

— Υπερκομψος Ανισορροπος (@posibbol) December 23, 2022

H Βίσση 65 και φαίνεται σαν 35άρα, και πανέμορφη με σωματάρα. #MadWalk22

— sihalia (@SantElvin) December 23, 2022

Γράψτε το σχόλιο σας

To “Maestro” στο Netflix – Έπαθαν πλάκα στην Ευρώπη όταν είδαν την Κλέλια… ολόγυμνη

Η Μαντόνα ξαπλώνει γυμvή, δένεται με αλυσίδες και τα… χώνει στην Κιμ Καρντάσιαν