Menu

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους συμβουλεύει: Προσοχή στην επαφή με τους δημοσιογράφους

“Δεν μπορείς να είσαι ο ίδιος άνθρωπος που είσαι με τους κολλητούς σου και να είσαι ο ίδιος τώρα” δηλώνει η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής τους περιηγήσεις μαζί με την Κάτια Δανδουλάκη, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους παραχώρησε μια λεπτομερή συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Ελένη” και στη δημοσιογράφο Φωτεινή Λασπά την Πέμπτη το μεσημέρι στο MEGA. Μεταξύ άλλων, η όμορφη ηθοποιός μίλησε για τον τρόπο που διαχειρίζεται τη δημοσιότητα όλα αυτά τα χρόνια, καθώς και για την ανασφάλεια που συνοδεύει το επάγγελμά της.

Συγκεκριμένα, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους επεσήμανε πως “η δουλειά μας δεν είναι δεδομένη εξ’ ολοκλήρου. Δηλαδή, μπορείς να έχεις δουλειά αλλά να μην είναι ακριβώς έτσι όπως το θέλεις, μπορεί να επιθυμείς κάτι άλλο. Δεν είναι μια ευθεία γραμμή η δουλειά μας, και αυτό είναι πραγματικά ενδιαφέρον. Αυτή η ανασφάλεια που σε κρατάει λίγο έτσι ζωντανό”.

“Σε ένα βαθμό, τώρα έχω το πολυτέλεια να αρνηθώ μια δουλειά. Σίγουρα οικονομικά, πολλές φορές είσαι αναγκασμένος να κάνεις πράγματα που δεν σε ενθουσιάζουν, αλλά πάντα ήμουν διατεθειμένη να πω όχι αρκετά εύκολα”.

“Νομίζω πως όλα αυτά τα χρόνια μεταχειρίστηκα ικανοποιητικά τη δημοσιότητα σε σχέση με τον εαυτό μου, όχι σε σχέση με τη δημοσιότητα. Ήταν πιο έντονη αυτή η εμπειρία με τους δημοσιογράφους και τις κάμερες όταν ξεκίνησα, αλλά πιστεύω πως πρέπει να διατηρείς μια απόσταση. Δηλαδή, δεν μπορείς να είσαι ο ίδιος άνθρωπος με τους φίλους σου και να παραμείνεις ο ίδιος τώρα” πρόσθεσε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους στη νέα της τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA.

Written by admin

Exit mobile version