Η ανεπάντεχη απώλεια του αδελφού μου σε τροχαίο ατύχημα: Η δραματική μαρτυρία της Άννας Ανδριανού

Ο αντισυμβατικός είναι πλέον κάποιος που έχει έναν πολύ μεγάλο “κόφτη” στο ό,τι του γουστάρει αλλά τον έχει εσωτερικά, υπογραμμίζει επίσης η Άννα Ανδριανού.
Σε μια βαθιά εξομολόγηση προχώρησε η Άννα Ανδριανού στην εφημερίδα On Time Σαββατοκύριακο και στη δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου. Μεταξύ άλλων, η δημοφιλής καλλιτέχνιδα μίλησε για τον δύσκολο χειρισμό της απώλειας των αγαπημένων της γονιών, αλλά και του αδελφού της σε νεαρή ηλικία.
Πώς είναι να ζεις με γονείς – ανεξαρτήτως αν χώρισαν όταν ήσουν δύο ετών, μου είχες πει ότι εξακολούθησαν να έχουν πολύ καλές φιλικές σχέσεις – που είχαν ανοιχτούς ορίζοντες, καθώς η μητέρα σου ήταν δραστήρια επιχειρηματίας και είχε διαβάσει πάρα πολύ, ενώ ο πατέρας σου, Νίκος Βασταρδής ήταν ένας σπουδαίος δάσκαλος και φιλόσοφος της ζωής;
Όντως, έμειναν φίλοι και μετά το χωρισμό τους και ποτέ δεν ένιωσα άσχημα. Και με την οικογένεια του πατέρα μου, όταν παντρεύτηκε την Έντα – την έχασα πριν από δύο χρόνια. Ήταν ένας σημαντικός άνθρωπος και εξαιρετική ζωγράφος, καθώς και ο αδελφός μου, που δυστυχώς “έφυγε” πολύ νωρίς, μόλις δεκαοκτώ ετών, από ατύχημα με τη μηχανή του. Μεγάλωσα θαυμάσια. Είναι εξαιρετικό επειδή μεγαλώνεις με ελευθερία, ενώ ταυτόχρονα υπάρχουν όρια, αλλά μου έλεγαν “αυτό δεν στο λέω εγώ, η ζωή θα σου το δείξει”.
Και ο πατέρας μου πάντα μου τόνιζε: “Εγώ δε θα σου πω ποτέ τι να κάνεις. Θα κάνεις κάθε φορά ό,τι θέλεις μόνο που, πριν αποφασίσεις, θα σκέφτεσαι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα, γιατί δεν υπάρχει τίποτα, όσο καλό κι αν είναι, που δεν έχει και τις αρνητικές του πλευρές. Άρα, αν θεωρείς ότι μπορείς να αντέξεις το κόστος κάθε απόφασης σου, τότε κάν’ το αλλά θα το πληρώσεις”. Μεγάλωσα σε μια οικογένεια που ήταν εντελώς αντισυμβατική και με πολύ υψηλό ήθος, γιατί πιστεύω ότι μόνο μια αντισυμβατική οικογένεια μπορεί να έχει πολύ υψηλό ήθος.
Και αυτό γιατί το ήθος δεν είναι πια κοινωνικό. Ο αντισυμβατικός δεν είναι κάποιος που παραβιάζει τους κανόνες για να κάνει ό,τι επιθυμεί. Είναι κάποιος που έχει έναν πολύ μεγάλο “κόφτη” στο ό,τι του αρέσει αλλά τον έχει ενσωματωμένο μέσα του, μόνος του. Οχι για να αρέσει σε κάποιον, ούτε γιατί έχει κάποιο σημείο αδυναμίας, αλλά επειδή ο άνθρωπος είναι ψυχικό ον. Μέσα του έχει εσωτερικά την αίσθηση του σωστού και του αληθινού ήθους.

Written by admin

Το ποσό που αναμένεται να λάβει η Αγία Παρασκευή από τη μεταγραφή του Κωνσταντέλια

Κώστας Φραγκολιάς αποκαλύπτει: Δεν μίλησα εγώ για έρωτα στην Μαρία Αντωνά και τον Γιώργο Λιάγκα