Menu

Η ανατριχιαστική εμπειρία του Πάνου Σταθακόπουλου στο αμάξι: «Ζωή ή θάνατος;»

«Μείναμε και οι τέσσερις άφωνοι. Δεν έβγαινε η φωνή μας για δευτερόλεπτα από το σοκ», δήλωσε ο Πάνος Σταθακόπουλος.
Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα On Time και στη Σίσσυ Μενεγάτου. Αναφέρθηκε σε μια περιστατικότητα που είχε με τρεις συναδέλφους του, όταν παραλίγο να πέσουν σε γκρεμό με το αυτοκίνητό τους, λίγο έξω από το Μέτσοβο.
«Σχεδόν έπεσα με το αυτοκίνητο στον γκρεμό, ήταν παραμονή της Αγίας Μαρίνας και πιστεύω πραγματικά ότι είχαμε την προστασία της Αγίας Μαρίνας. Συνέβη το 2000, καθώς πηγαίναμε με τρεις συναδέλφους για Ιωάννινα και ο οδηγός ήταν ο Πρόδρομος Τοσουνίδης. Τη στιγμή που οδηγούσε, ο δρόμος, λίγο πριν από το Μέτσοβο, είχε πολλές στροφές. Εκείνη τη στιγμή, είχαμε ένα φορτηγό μπροστά μας, και ο συνοδηγός είπε στον οδηγό να προσπεράσει, καθώς δεν ερχόταν κανείς. Ωστόσο, τη στιγμή που προσπερνούσε, εμφανίστηκε ένα άλλο αυτοκίνητο που δεν είχε προσέξει λόγω των στροφών. Ήταν αυτή η στιγμή που ήμασταν πολύ κοντά στον γκρεμό. Θυμάμαι να φωνάζω ‘Παρθένα μου’», ανέφερε αρχικά ο Πάνος Σταθακόπουλος.
Συνεχίζοντας, είπε: «Πράγματι, υπάρχει αυτό το ντοκουμέντο, γιατί είχα ένα δημοσιογραφικό κασετοφωνάκι και κατέγραφα όλες τις συζητήσεις που είχαμε μέσα στο αυτοκίνητο και μετά έλεγα να ακούσουμε το περιεχόμενό του. Καθώς το είχα ανοιχτό, έκανε εγγραφή όλους μας. Ξεκινήσαμε να ουρλιάζουμε και εγώ φώναξα ‘Παρθένα μου’. Η Αγία Μαρίνα μας βοήθησε, μεγάλη η χάρη της».
Επίσης, ο Πάνος Σταθακόπουλος ανέφερε: «Κάθε χρόνο, την γιορτή της Αγίας Μαρίνας, επικοινωνούμε όλοι μαζί και ανάβουμε ένα κερί. Το αυτοκίνητο πραγματικά σταμάτησε λίγο πριν τον γκρεμό. Μείναμε και οι τέσσερις άφωνοι. Δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε τι συνέβη. Για λίγο δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε εάν ζούσαμε ή είχαμε πεθάνει. Άρα, αυτή ήταν η τρίτη φορά που γλίτωσα από την τούμπα του Χάρου».

Written by admin

Exit mobile version