Η ανατριχιαστική εμπειρία του Ετεοκλή Παύλου: Έναν μήνα σε κώμα

Ο Ετεοκλής Παύλου εξομολογήθηκε μια προσωπική του ιστορία στον αέρα του φινάλε του «Breakfast@Star», το πρωί της Παρασκευής 5 Ιουλίου.

Πιο συγκεκριμένα, με αφορμή το νέο τραγούδι της Ελένης Χατζίδου, το οποίο είναι εμπνευσμένο από το τροχαίο ατύχημά του, από το οποίο έχασε ένα πόδι, ο παρουσιαστής μίλησε για το βίωμα του.

Ο ίδιος αρχικά είπε: «Το ότι κατάφερατε να αποτυπώσετε καρέ-καρέ και να κάνετε εικόνα και να μείνει μια παρακαταθήκη για μένα, που θέλω να το ακούω και συγκινούμαι όταν το ακούω και εγώ και όλη μου η οικογένεια που το βιώσαμε, το τι ζήσαμε, με ένα μήνυμα αισιοδοξίας και με το τι θέλω να πετύχω και με τους στόχους που έχω και ακριβώς το πώς νιώθω, ότι όσα και αν μου έχουν συμβεί, εγώ κοιτάω το αύριο και το επόμενο βήμα».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε:«Το ότι αυτό υπάρχει σε τραγούδι είναι ότι καλύτερο μου έχεις κάνει», ανέφερε γυρνώντας προς το μέρος της συζύγου του.

Αφού έπαιξε ένα απόσπασμα από το τραγούδι, ο Ετεοκλής Παύλου εξομολογήθηκε: «Για μένα είναι πάρα πολύ συγκινητικό. Είναι πολύ ιδιαίτερη στιγμή για μας οικογενειακώς. Όλοι οι στίχοι είναι η πραγματική μου ιστορία, είναι όσα συνέβησαν, ο ένας μήνας που ήμουν σε κώμα, το πώς ξύπνησα, τα ρούχα μου που ήταν σε μια σακούλα, η πιο δυνατή στιγμή στη ζωή μου με τόσες εικόνες, με τόσες στιγμές. Όμως, το τραγούδι αυτό βγαίνει με ένα σκοπό, να κοιτάξουν όλοι την επόμενη μέρα, να τολμήσουν και να κάνουν το επόμενο βήμα.

Να μη δεχτεί ποτέ κανείς επειδή έχει συμβεί κάτι, επειδή αντιμετωπίζει μια αναπηρία ή επειδή αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα ή μια δυσκολία, να μη το βάζουν κάτω και να μην επιτρέπουν σε κανέναν να τους κρίνει και να τους βάζουν μια ταμπέλα με αφορμή κάτι που έχουν ζήσει. Να προσπαθούν γιατί το αύριο έχει σημασία και η ζωή τρέχει, και πρέπει να τρέχουμε μαζί της, κι αν όχι να τρέχουμε, να περπατάμε, κι αν όχι να περπατάμε, να μπουσουλάμε, να προχωράμε έχει σημασία».

Written by admin

Για τα μάτια του… Πάνου: Ένα μαγαζί ολόκληρο χάζευε την Καινούργιου, πήγε έτσι στο εστιατόριό του κι έκανε… χαμό

Η Φαίη Θεοχάρη επιστρέφει δυναμικά στα social media με το viral κομμάτι που ανεβάζει το κέφι